Κατερίνα Νικολάου: « Είμαστε μια οικογένεια στον ΑΟΚ»

 Κατερίνα Νικολάου: « Είμαστε μια οικογένεια στον ΑΟΚ»

Καλεσμένη στους 93,7 στην εκπομπή της ΛΦΚ ήταν η Κατερίνα Νικολάου.  Η παίκτρια του ΑΟΚ μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 στο Βόλει γυναικών.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Για τη σύγκριση του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με το περσινό: « Είναι ένα πρωτάθλημα απαιτητικό. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες μη ανταγωνιστικές αλλά και επίσης πολύ καλές. Εμείς είμαστε φέτος περισσότερο ομάδα. Το δείχνουμε αυτό μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από το γήπεδο.  Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό σε κάθε παιχνίδι πηγαίνοντας κατάλληλα προετοιμασμένες. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν περίμενα να έχει αυτή την αγωνιστική κρίση η Νίκη Αλεξανδρούπολης. Είναι μια ομάδα που έχει όλη την εβδομάδα στο γήπεδο τις παίκτριες της. Είναι συγκροτημένη ομάδα, ίσως να είχε άτυχες στιγμές.   Πιστεύω ότι θα βρει πάλι τον καλό της ευατό, θα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και να πρωταγωνιστήσει.

Για το ξεκίνημα του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «  Οι βλέψεις μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουμε την υποστήριξη όλων. Είναι καλό που έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και βλέπει τα παιχνίδια μας. Προχωράμε δεν τελειώνουν όλα σ` ένα παιχνίδι.  Ο ΑΟΚ έχει προσπαθήσει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Τα πράγματα είναι καλύτερα για το πώς βλέπουμε το Βόλει και τις αθλήτριες. Είμαστε μια οικογένεια.  Οι προπονητές είναι κοντά μας.  Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Ξεχωριστά βλέπουμε το κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τις οδηγίες από τις προπονήτριες μας»

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί ο ΑΟΚ στην κατηγορία με τις απουσίες που έχει στις προπονήσεις:  « Η δυσκολία είναι μεγάλη. Κάνουμε υπερπροσπάθεια για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις παίκτριες οι οποίες έρχονται. Στις δυο προπονήσεις που είμαστε όλες μαζί προσπαθούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό για να έχουμε μέσα στον αγώνα το καλύτερο αποτέλεσμα.  Την καλύτερη συγκέντρωση»

Για τα πρώτα της βήματα στην προπονητική: « Είναι κάτι που μου αρέσει και είναι μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξε ο ΑΟΚ. Είναι μια ευκαιρία για μένα. Μιλάμε για μικρές ηλικίες αλλά προσπαθώ να μεταδώσω αυτά που γνωρίζω.  Είναι πολύ ευχάριστο»

Ο ύμνος του ΑΟΚ που ακούστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Βόλει  στα μεγάφωνα πως σου φάνηκε:  «  Μου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι πολύ καλή η επιλογή της κ. Γερακίνη. Μας ανεβάζει εκείνη την ώρα τη ψυχολογία. Είμαι πολύ χαρούμενη γι` αυτό. Είναι πολύ καλό που ακούγεται»

Για την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια: «  Κοιτάξτε έχουμε καλή παρουσία στο γήπεδο, έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας, πάμε διαβασμένες στα παιχνίδια και έχουμε μεγάλη διάθεση σε κάθε ματς.  Όλα αυτά μας οδηγούν στο να θέλουμε περισσότερο κόσμο. Περιμένουμε κι άλλο κόσμο, ποιο δυνατά χειροκρότημα.  Στις δύσκολες στιγμές μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μας δίνουνε δύναμη και να μας βοηθάνε. Να ξέρουνε ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε.

 

Διαβάστε επίσης