Dark Mode Light Mode

Ε.Δ.Ε. και αγωγές μεταξύ συναδέλφων-Κάποιος να μεσολαβήσει!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) διενεργεί εδώ και δύο περίπου μήνες η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας. Προσκαλούνται και καταθέτουν τόσο γιατροί, όσο και νοσηλευτές. Ειδικά του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Οι καταθέσεις περιγράφονται να είναι μεγάλες χρονικά, απόδειξη μιας περίπλοκης κατάστασης που επικρατεί στο Νοσοκομείο εδώ και καιρό. Φυσικά και δυσάρεστης. Άλλες πληροφορίες και φήμες αναφέρουν ότι οι συμμετέχοντες στην Ε.Δ.Ε. (όσοι δηλαδή καλούνται να καταθέσουν), έχουν ανταλλάξει ακόμη και αγωγές!

Μήνες τώρα το ιδιαίτερο και πρωτοφανές αυτό πρόβλημα συνεχίζεται στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Μια αντιπαράθεση σφοδρή μεταξύ συναδέλφων. Κι ενώ έπρεπε κάποιος να μεσολαβήσει ώστε οι παρεξηγήσεις να λυθούν (ή ότι άλλο πρόκειται), αυτό δεν έγινε. Φυσικά και η προαναφερθείσα κατάσταση επηρεάζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Αυτός είναι ένας βασικός -και όχι μοναδικός- λόγος να γίνει επιτέλους μια άνωθεν παρέμβαση ώστε να αποκατασταθούν σχέσεις ανθρώπων που δουλεύουν μαζί, προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Προηγούμενο άρθρο

Σενάριο προσωρινής λειτουργίας της ΔΥΠΑ σε χώρους του Εργατικού Κέντρου

Επόμενο άρθρο

Κατηγορούμενοι ιερέας και ταμίας εκκλησιαστικής επιτροπής