Dark Mode Light Mode

Κατηγορούμενοι ιερέας και ταμίας εκκλησιαστικής επιτροπής

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει υπόθεση του Τριμελούς Καβάλας που ήταν να δικαστεί την περασμένη Παρασκευή. Ιερέας κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, χρήση πλαστών εγγράφων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ο ταμίας της εκκλησιαστικής επιτροπής του ίδιου ιερού ναού για άμεση συνέργεια σε όλα τα πιο πάνω. Κατά τη δικογραφία τα περιστατικά έγιναν το 2024. Στη δίκη σκοπεύει να παραστεί προς υποστήριξη των κατηγοριών η Ιερά Μητρόπολη, στην αρμοδιότητα της οποίας βρίσκεται ο ιερός ναός. Η συνεδρίαση του δικαστηρίου διακόπηκε για να συνεχιστεί σε ημερομηνία που ήδη ορίστηκε, στις 24 Απριλίου. 


Αθωώθηκε στο Τριμελές την Παρασκευή επαγγελματίας με συνεργείο αυτοκινήτων. Κατηγορούνταν για κλοπή ΙΧ. Αποδείχθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του ΙΧ το είχε εγκαταλείψει στο συνεργείο για 5 τουλάχιστον έτη. Ο επαγγελματίας τον ειδοποίησε να το παραλάβει αλλά αυτό δεν έγινε. Η κλοπή έγινε έξω από το συνεργείο και κοντά σε αυτό που λόγω έλλειψης χώρου το μετέφερε ο επαγγελματίας. Πρωτόδικα αλλά χωρίς την παρουσία του, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή. Προχθές ήταν στο δικαστήριο. Παρουσίασε αναλυτικά τα επιχειρήματα του και το δικαστήριο τον αθώωσε.

Προηγούμενο άρθρο

Ε.Δ.Ε. και αγωγές μεταξύ συναδέλφων-Κάποιος να μεσολαβήσει!

Επόμενο άρθρο

Άλλαξε χέρια γνωστό ξενοδοχείο του Νομού Καβάλας