Εχασε βαθμούς ο Νέστος με το 0-0 μέσα στην έδρα του Μ. Α Καρπερής

 Εχασε βαθμούς ο Νέστος με το 0-0 μέσα στην έδρα του Μ. Α Καρπερής

Ο Νέστος δεν τα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς στην Ηράκλεια με τον Μ. Α Καρπερής. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηιωαννίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο ενώ έχει παράπονα από τη διαιτησία του Παλιούρα.

Το φιλμ του αγώνα Στο 25′ ο Κοβάτσης φεύγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Κασίμη, τον περνάει, πλασάρει και σώζουν πάνω στη γραμμή αμυντικοί, με τους ανθρώπους του Νέστου να υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι. Στο 42′ σέντρα του Φαμπιόλ, ο Μαϊδανός στην πορεία της μπάλας, θα τον τραβήξει από τη φανέλα ο Νάνος, αλλά ο διαιτητής Παλιούρας δείχνει «παίζετε». Στο 70′ κεφαλιά του Κρολ από εξαιρετική θέση, απέκρουσε ο Κασίμης. Στο 82′ μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Μπίντση πέρασε μόλις άουτ. Στο 90′ εξ επαφής κεφαλιά του Κοβάτση άουτ. Στο 90+5′ Μπαντάνης και Κρολ συγκρούονται και χάνουν μοναδική ευκαιρία για γκολ

Συνθέσεις: Μ.Α. Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος (83′ Γκάλιος Ν.), Ζάντσος, Αγγελίδης, Τουνουσίδης, Μπίντσης (74′ Μαυρουδής), Κυρικτσής (88 Κούτλας, Μπάρδας.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Φαμπιόλ (46′ Κρολ), Τσάκωνας, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος (53′ Τσανακτσόγλου), Μαϊδανός (68′ Αϊβάζογλου).

 

 

Διαβάστε επίσης