• 16 Απριλίου 2024,

Νέα δωρεά της Πνοής στο δημοτικό παντοπωλείο -Ανακοινώσεις τοπικών συλλόγων

 Νέα δωρεά της Πνοής στο δημοτικό παντοπωλείο -Ανακοινώσεις τοπικών συλλόγων

Πριν λίγες μέρες η ΠΝΟΗ παρέδωσε τρόφιμα, λάδια, είδη γενικής καθαριότητας κ.α. στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας. Για την παραλαβή και παράδοση των ειδών βοήθησαν το μέλος του Δ.Σ. κ. Απόστολος Κάλφας και ο εθελοντής κ. Μαυρουδής Χατζημιχάλης που διέθεσε και το αυτοκίνητό του. Μαζί τους ήταν η Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και η εθελόντρια Φένια Βακιάνη. Τα είδη μεταφέρθηκαν στο Παντοπωλείο του Δήμου και παραλήφθηκαν από το προσωπικό του. Είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε έξι μήνες η ΠΝΟΗ στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Θα το επαναλάβει μόλις το επιτρέψουν και πάλι οι δυνατότητές της. Καλούμε όλους τους συνδημότες να κάνουν το ίδιο και να γεμίζουν συνεχώς τα ράφια του Παντοπωλείου. Με τον τρόπο αυτό θα βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας.

*Ο Σύλλογος Μυτιληναίων ετοιμάζει τον αποκριάτικο του χορό για τις 3 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στο Απίκο (παλιά ψαράδικα). Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ. Πρόσφατα ο σύλλογος έκοψε την πίτα του στον Πυθαγόρα.

* Ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου «Ο δρόμος του νερού» οργανώνει εκδήλωση την Κυριακή το μεσημέρι στο κατάστημα «Το κουτούκι του Σαρρή». Θα κοπεί η πίτα της νέας χρονιάς ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και ο χορός του συλλόγου.

*Τη βοήθεια των Καβαλιωτών ζητά με μία ακόμη ανακοίνωση του ο σύλλογος «Αίσωπος»: Η Διεύθυνση, Ομάδα καθηγητών και μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καβάλας, προς τιμήν τους, έχουν υπό την προστασία τους κάποια αδέσποτα σκυλάκια και καθημερινά φροντίζουν να έχουν τα απαραίτητα για τη σίτιση τους και ότι άλλο χρειάζονται για να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της αδέσποτης ζωής! Δυστυχώς όμως ένα από αυτά, η πανέμορφη Ζουζού, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα της ποδαράκι και να χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί.Η Ζουζού μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του κ. Στάθη Συμεωνίδη και το κόστος του χειρουργείου της ανέρχεται στο ποσό των 300€. Σε αυτό το σημείο κάνουμε έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά για να καλύψουμε το κόστος του χειρουργείου και να τελειώσουν τα βάσανα και ο πόνος της Ζουζούς! Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να καταθέσετε στην Τράπεζα Αττικής στο λογαριασμό του Αισώπου με αριθμό: 84942065 και IBAN: 120 160 566 000 000 00 849 420 65 με Αιτιολογία: Για τη Ζουζού ή να πάτε στο κτηνιατρείο του κ. Συμεωνίδη και να μας ενημερώνετε με μνμ για να μπορούμε να γνωρίζουμε εάν έχει καλυφθεί το ποσό.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας η οποία και είναι υπέρ σημαντική!Επίσης να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση, τους καθηγητές και τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καβάλας για το σημαντικό έργο που κάνουν και περνάνε μυνήματα αγάπης και ανθρωπιάς βοηθώντας τα αδέσποτα της περιοχής! Αυτή πρέπει να είναι η παιδείας, ας γίνουν παράδειγμα για όλους!
Σας ευχαριστούμε!!

Διαβάστε επίσης