• 20 Απριλίου 2024,

Κανονικά οι εκδρομές γυμνασίων και λυκείων

 Κανονικά οι εκδρομές γυμνασίων και λυκείων

Την περίοδο των εορτών ανέκυψε το γνωστό ζήτημα σχετικά με τους προορισμούς των σχολικών εκδρομών για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων. Σαφής ήταν η πρωτοβουλία του υπουργείου παιδείας προκειμένου οι σχολικές εκδρομές και ειδικά των λυκείων να οργανώνονται εντός Ελλάδας.

Όπως είχε τονίσει τότε ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Βαγενάς, δε θα επηρεαστούν όσες εκδρομές προγραμματίσθηκαν το φθινόπωρο του 2017. Συμπτωματικά ή όχι, οι νέες εκδρομές που προγραμματίσθηκαν με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας τον Ιανουάριο έχουν όλες προορισμούς του εσωτερικού.

Πρόκειται για εκπαιδευτική εκδρομή του γενικού λυκείου Ελευθερούπολης στην Κέρκυρα, εκπαιδευτική επίσκεψη του γενικού λυκείου Λιμεναρίων στο Βόλο, πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του 3ου γενικού λυκείου Καβάλας στην Αθήνα, εκπαιδευτική επίσκεψη του 2ου γενικού λυκείου στην Κέρκυρα, εκπαιδευτική εκδρομή του γυμνασίου Νέας Καρβάλης στο Ναύπλιο, εκπαιδευτική επίσκεψη του γυμνασίου Λιμεναρίων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κοινοβούλιο, επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Χρυσούπολης στα Ιωάννινα, επίσκεψη του 1ου γενικού λυκείου στην Αθήνα, επίσκεψη του 1ου γυμνασίου Χρυσούπολης στα Ιωάννινα και του γυμνασίου Αμυγδαλεώνα Καβάλας στο Βόλο.

Διαβάστε επίσης