• 25 Απριλίου 2024,

΄Εχει ακόμα δρόμο ο φετεινός χειμώνας …

 ΄Εχει ακόμα δρόμο ο φετεινός χειμώνας …

Εσείς που βιάζεστε να τελειώνετε με τον φετεινό χειμώνα καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί ο χειμώνας έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

Το γεγονός οτι έχουμε αφήσει πίσω μας σοβαρά καιρικά συστήματα όπως η “Σοφία” ο “Τηλέμαχος” και η “Υπατία” δεν σημαίνει οτι “καθαρίσαμε” κιόλας με τον φετεινό χειμώνα.

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε απο τώρα για το τέλος των χειμώνα ή αν θέλετε καλύτερα για το τέλος των σοβαρών καιρικών φαινομένων.

Όλο ο Γενάρης σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι δύσκολος και ύποπτος για χιόνι.

Χαμηλές θερμοκρασίες και παγωμένα μάγουλα μέσα στον Γενάρη πολλά.

Θέλω να σας θυμίσω οτι πέρσι που δεν είχαμε ούτε Σοφίες , ούτε Τηλέμαχους μέχρι και τον Μάρτιο κρυώναμε.

Για τον λόγο αυτό κρατήστε χαμηλά την μπάλα και μην παίρνετε αέρα.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ τέλος για αυτή την εβδομάδα δίνει καλό καιρό χωρίς φαινόμενα αλλά με πολύ κρύο και θερμοκρασίες κάτω απο το 0 νωρίς το πρωί.

 

Περιμένουμε την απάντηση της ΔΕΔΔΗΕ στην επιστολή της Δημάρχου για τις συχνές και απανωτές διακοπές του ρεύματος , συχνά πολύωρες προκειμένου να δούμε τι μας περιμένει απο εδώ και πέρα.

Η ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο που αναρωτιέται ποιά  είναι αυτή η τόσο σοβαρή βλάβη που προκαλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες κυρίως πτώσεις στην τάση του ρεύματος.

 

Ο Ζάεφ όπως έχετε καταλάβει πέταξε την καυτή πατάτα που λέγεται “Βόρεια Μακεδονία” στο ελληνικό γήπεδο και χτυπάει το καμπανάκι για την πρώτη δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ Τσίπρα και Πάνου Καμμένου που μένει μέχρι να φύγει.

Ο Καμμένος προσπαθεί έστω και στο παρά πέντε να σώσει οτι μπορεί απο τους ΑΝΕΛ που είναι αλήθεια οτι οδεύουν προς διάλυση.

Ισως να επιλέξει μία ηρωϊκή έξοδο τώρα προκειμένου να έχει πιθανότητες να μπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο  στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Πάντως να ξέρετε όσο αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας οτι πάρα πολλά θα εξαρτηθούν τα επόμενα 24ωρα αφού η ώρα τις κρίσης στις σχέσεις Τσίρπα – Καμμένου πλησιάζει.

Αν ο Καμμένος αποφασίσει να αποχωρήσει όπως είπε και ο Αλέξης “θα μετρηθούμε στην Βουλή” και αν βγούνε τα νούμερα η κυβέρνηση θα συνεχίσει , αν όχι θα πάει σε εκλογές.

Μήπως θα πρέπει να αρχίζουμε να δίνουμε ονόματα και στα φαινόμενα της ΔΕΔΔΗΕ ;

Και αναφέρομαι στα φαινόμενα διακοπών της ηλεκτροδότησης αλλά και στα φαινόμενα της πτώσης τάσης του ρεύματος.

Αυτή η σελίδα κάνει την αρχή και δίνει το όνομα “Τάκης” σε όλη αυτή την πρόσφατη περιπέτεια με τις διακοπές ρεύματος που ζήσαμε μέσα στο κύμα κακοκαίριας “Υπατία”.

Κωδικά ονόματα προκειμένου να εξυπηρετήσουμε λόγους επικοινωνιακούς.

Ευχόμαστε το επόμενο φαινόμενο διακοπών και βλαβών μετά τον “Τάκη” να καθυστερήσει αρκετά ή αν γίνεται να μην υπάρξει αν και αυτό είναι κομματάκι δύσκολο αφού και οι βλάβες είναι μέσα στην ζωή.

 

Δεν χωρίζει αγαπητοί μου αναγνώστες η Κατερίνα η Καινούργιου απο τον καλό της και μικρότερης της Νάσο Αναστασόπουλο αφού τελευταία κυκλοφορήσανε κάποιες φήμες για μαύρα σύννεφα στην σχέση τους λόγω της απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους αφού ο Νάσος είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Όχι μόνο δεν παίζει αυτό το έργο αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο να επισημοποιήσει την σχέση του !!!

Κάτω τα χέρια απο την Κατερινούλα.

Φτήστε την !!!

Μετά απο αρκετά χρόνια βρήκε και αυτό το κορίτσι ένα ταίρι.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης