• 25 Απριλίου 2024,

Εδώ έγινε πρόεδρος ο Τραμπ γιατί να μην γίνει ο ράπερ ;

 Εδώ έγινε πρόεδρος ο Τραμπ γιατί να μην γίνει ο ράπερ ;

Tην υ­πο­ψη­φιό­τη­τά του για τις προ­ε­δρί­α των Η­ΠΑ στις ε­περ­χό­με­νες ε­κλο­γές του Νο­εμ­βρί­ου, α­να­κοί­νω­σε ο ρά­περ Κά­νιε Γουέ­στ.

«Πρέ­πει τώ­ρα να εκ­πλη­ρώ­σου­με την υ­πό­σχε­ση της Α­με­ρι­κής, ε­μπι­στευό­με­νοι τον Θε­ό, ε­νο­ποιώ­ντας το ό­ρα­μά μας και οι­κο­δο­μώ­ντας το μέλ­λον μας. Κα­τε­βαί­νω ως υ­πο­ψή­φιος πρό­ε­δρος των Η­ΠΑ», έ­γρα­ψε ο Γουέ­στ χθες (το­πι­κή ώ­ρα), χρη­σι­μο­ποιώ­ντας στο Twitter το hashtag #2020VISION.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δάσημος ράπερ ήταν από τους λίγους επώνυμους καλλιτέχνες που στήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι που πήρε τις αποστάσεις του και πλέον στις επόμενες εκλογές και σύμφωνα με την δήλωση του θα είναι αντίπαλος του.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα καταφέρει να κάνει αυτό που δήλωσε αλλά αν τελικά κατέβει στις επερχόμενες εκλογές θα διεκδικήσει και αυτός το όνειρο του να γίνει πρόεδρος των  ΗΠΑ.

Εδώ έγινε ο Τραμπ γιατί να μην γίνει ο Κάνιε Γουέστ ;

Φαντάζεστε την Κιμ πρώτη κυρία των ΗΠΑ ;

Είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να απειλήσει την Μελάνια στην κατηγορία “ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”.

Μέχρι σήμερα το έχουμε γράψει το έχουμε πει ότι η Μελάνια είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχει περάσει από τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Η Μελάνια στην κατηγορία αυτή είναι μπροστά με διαφορά εκτός και αν στον δρόμο της βρεθεί η Κιμ που έχει τα δικά της προσόντα και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Πάντως οι Αμερικανοί ψηφοφόροι είναι ικανοί για όλα.

Όπως ψηφίσανε και βγάλανε πρόεδρο τον Τραμπ  που κάνει δύο ώρες την ημέρα σολάριουμ μπορεί να ψηφίσουν και να βγάλουν τον ράπερ.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με την αστάθεια όμως να επιστρέφει και να μας αναστατώνει.

Σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες η πιο ζεστή ημέρα αυτής της εβδομάδας ήταν η χθεσινή Δευτέρα ενώ βροχές αναμένονται , αν δεν αλλάξει κάτι , αύριο Τετάρτη.

Από Πέμπη και μετά το καλοκαίρι επιστρέφει.

 

Για άλλο ένα καλοκαίρι ο πρώτος τουριστικός προορισμός που γέμισε από κόσμο ήταν η Νέα Πέραμος.

Οι Βούλγαροι και φέτος το καλοκαίρι έχουν κάνει απόβαση και είναι σα να παίζουν στην έδρα τους.

Αν αυτή ήταν η εικόνα σε όλο το Νομό και στην Θάσο σήμερα θα πανυγηρίζαμε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύπουλοι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης