• 5 Μαΐου 2024,

Είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε τέτοιο Απρίλη

 Είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε τέτοιο Απρίλη

Το μόνο που μας έλειπε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν τα μπρατσάκια !

Όλα τα μπανιερά μας τα βρήκαμε και τα κατεβάσαμε και επισκεφθήκαμε άκρως οργανωμένοι τις  πανέμορφες παραλίες της περιοχής μας.

Με έναν ήλιο να(!) σαν ανανά πώς να κρατηθείς μακριά από την θάλασσα ;

26 βαθμοί κελσίου και τα μακροβούτια ξεκινήσανε.

 

Είχαμε χρόνια πολλά να ζήσουμε έναν τέτοιο Απρίλη.

Συνήθως τον Απρίλιο βρέχει και ο καιρός είναι μουντός.

Φέτος όμως ο Απρίλης είναι διαφορετικός και κυρίως είναι ανοιξιάτικος !

 

«Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία μου είμαι 51 ετών, είναι μέσα στο πρόγραμμα να κάνεις ρυτίδες και πατσοκοιλιές».

H δήλωση αυτή ανήκει στην Γιολάντα Διαμαντή , μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της δεκαετίας του ’90 που τα τελευταία δέκα χρόνια ζει με την οικογένεια της στην Λευκάδα.

Αυτή η δήλωση έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή της Μενεγάκη και είναι αφιερωμένη  σε όλες αυτές τις γυναίκες που πλακώνονται στα Botox προκειμένου να σβήσουν από το πρόσωπο τους τις ρυτίδες και ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media χρησιμοποιώντας φίλτρα που τις κάνουν να δείχνουν νεώτερες.

 

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα καλεσμένοι στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Την χάσαμε και χάσαμε γιατί η Ματσούκα παιδιά δεν χάνεται !

Η οποία Ματσούκα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την πρώτη τους γνωριμία είπε ότι γνώρισε τον σημερινό της σύζυγο σε ένα πάρτι και στην αρχή νόμιζε ότι ήταν γεωπόνος!

Για αυτό η Ματσούκα δεν χάνεται.

 

Πάντως να έχετε υπόψη σας επειδή καλομάθαμε με τις πρόσφατες καλοκαιρινές ημέρες ότι ο καιρός μετά το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη χαλάει.

Όχι ότι θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία αλλά θα έρθουν οι βροχές του Απρίλη που προς το παρόν φαίνεται ότι μας ξεχάσανε.

 

Για τον αγαπημένο μας ΑΟΚ το βαρετό και μίζερο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει τελειώσει αφού η ομάδα μας και μαθηματικά έχει κατακτήσει την πρώτη θέση που θα την οδηγήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από αρχές Μαΐου ξεκινάει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς που θα είναι πιο δύσκολη με περισσότερες απαιτήσεις και σίγουρα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο γιατί ομάδες χωρίς κόσμο δεν έχουν μέλλον.

 

Μητσοτάκης: Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από ΑΤ σκύβουμε το κεφάλι -Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί !

Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του Μητσοτάκη  επικοινωνιακά από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός είναι η παραδοχή των λαθών της κυβέρνησης του και των αδυναμιών του κρατικού μηχανισμού.

Αυτό είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν αρκεί για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Με μια συγνώμη που λέει και το τραγούδι δεν γίνονται και θαύματα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης