• 20 Απριλίου 2024,

Εκδηλώσεις συλλόγων – βασιλόπιτες

 Εκδηλώσεις συλλόγων – βασιλόπιτες

Πλήθος είναι οι προκλήσεις που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΡΩΙΝΗΣ με θέμα τις επόμενες εκδηλώσεις των συλλόγων, οι οποίες περιλαμβάνουν την κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος. Πρόκειται για εκείνες τις εκδηλώσεις οι οποίες για ποικίλους λόγους δεν πραγματοποιήθηκαν κατά τις προηγούμενες πρώτες δέκα ημέρες του 2019.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο «Γιαλός» στη Ραψάνη.

-Η Θασιακή Ένωση Καβάλας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ωκεανίς» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας.

Θα γίνει απολογισμός των δράσεων της Θ.Ε.Κ. για τη χρονιά που πέρασε και παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χορούς και τραγούδια από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την πρώτη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για το νέο έτος.

Το Δ.Σ.

-Σας καλούμε στην ετήσια εκδήλωση τους συλλόγου μας, την Κυριακή 13/01 και ώρα 11.30 στο ξενοδοχείο LUCY. Ενημέρωση – εκπλήξεις – παρουσιάσεις.

Θέαμα και δωράκια για όλα τα παιδάκια. Είσοδος ελεύθερη για όλα τα μέλη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε επίσης