• 20 Μαΐου 2024,

Εκδήλωση αστυνομικών χωρίς προσκλήσεις σε αιρετούς!

 Εκδήλωση αστυνομικών χωρίς προσκλήσεις σε αιρετούς!

Δυσαρεστημένοι με όλους τους αιρετούς του Ν. Καβάλας είναι οι αστυνομικοί.

Δια του σωματείου τους οργανώνουν καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών (παιδιών αστυνομικών) μα δεν προσκαλούν κανέναν βουλευτή, δεν προσκαλούν τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο, ούτε και το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη.

Με τον κ. Μουριάδη ζητούν συνάντηση για την προοπτική κατασκευής νέου αστυνομικού μεγάρου. Τη ζητούν εδώ και μήνες. Από τον κ. Μαρκόπουλου ζητούν επίσης συνάντηση αλλά αυτός φέρεται να μην ανταποκρίνεται.

Όσο για τους 4 βουλευτές Καβάλας, τους θεωρούν κι αυτούς υπεύθυνους της μείωσης των ποσών διανυκτέρευσης για το αποσπασμένο προσωπικό σε Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης. Μαζί οι δύο Ομοσπονδίες (αστυνομικών και αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. κατήγγειλαν τη Μ. Εβδομάδα την αναίτια περικοπή.

Το κείμενο της καταγγελίας μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε, ως ανήκουστη και πέραν πάσης λογικής, την προωθούμενη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις «προς ενίσχυση των Διευθύνσεων Ασφάλειας Αττικής, Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής», και μάλιστα, με το πρόσχημα ότι η μείωση αυτή, γίνεται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας».

*Χθες επρόκειτο να παρουσιαστούν στη Θάσο και στο τμήμα του Αεροδρομίου 20 περίπου δόκιμοι αστυνομικοί. Θα ενισχύσουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες για την Καλοκαιρινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης