• 22 Μαΐου 2024,

Εκδήλωση ετοιμάζει ο Κ. Σιμιτσής

 Εκδήλωση ετοιμάζει ο Κ. Σιμιτσής

Την οργάνωση πολιτικής εκδήλωσης με αυτοδιοικητικό χαρακτήρα επεξεργάζεται η δημοτική παράταξη «Ανοικτή Πόλη» και ο επικεφαλής της Κωστής Σιμιτσής. Ο βασικός πυρήνας των μελών της παράταξης συναντάται συχνά και συζητά, στόχος όμως της πολιτικής εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση περισσότερων ατόμων. «Στο πλαίσιό της θα ασκηθεί κριτική στη διοίκηση του δήμου και θα εκτιμηθούν οι ευκαιρίες που χάθηκαν το 2014, όταν κι εκλέχθηκε μια ανέμπνευστη και ανερμάτιστη δημοτική αρχή, καθώς επίσης και πόσα θα μπορούν να γίνουν στην Καβάλα μετά το 2019», επεσήμανε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής.

Ερωτώμενος σχετικά με επόμενη δημαρχιακή υποψηφιότητά του το 2019, ο κ. Σιμιτσής απάντησε: «Στο τέλος του 2018 θα δρομολογηθούν ανοιχτές διαδικασίες προκειμένου να μετέχει οποιοσδήποτε θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στους κόλπους της ευρύτερης παράταξης. Απευθύνουμε επίσης προσκλητήριο σε όσους καβαλιώτες δεν μας έχουν μέχρι σήμερα προσεγγίσει, εάν κρίνουν θετικά το τεράστιο έργο που υλοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των πέτρινων μνημονιακών ετών και μόλις τώρα άρχισε να διαφαίνεται. Εάν λοιπόν οι καβαλιώτες θεωρούν ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο και μετά το 2019 εμείς παραμένουμε ανοιχτοί και τους αναμένουμε».

Άμεση ήταν η απάντηση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα στα σχόλια και παράπονα του προκατόχου της, έτσι μέσα από το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ δήλωσε: «Ποτέ ένας δήμαρχος αποφασίζοντας για τις αλλαγές προσώπων δε σκέφτεται τις αντιμισθίες. Ποτέ η κ. Μπαλτζίδου ή ο κ. Τελλίδης δε ζήτησαν από εμένα αντιδημαρχία ή αμοιβή. Η δημαρχιακή επιλογή έχει πάντα ως γνώμονα το καλό του δήμου ακόμη κι αν δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ουδεμία πρόθεση είχα να θίξω είτε τον κ. Σιμιτσή είτε τον κ. Εριφυλλίδη όταν δήλωσα ότι υποδέχομαι προσωπικά τους συνδημότες μου. Εάν ήξερα πως θα ενοχλούνταν ο κ. Σιμιτσής δε θα έκανα τη δήλωση διότι δε μου αρέσει να προσβάλω τους συνανθρώπους μου. Ωστόσο, τα σχόλια περί ανερμάτιστης διοικήσεως τ’ ακούω βερεσέ».

 

Διαβάστε επίσης