• 19 Απριλίου 2024,

Εκδρομές και άλλες δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

 Εκδρομές και άλλες δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

*Στις 3 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Τίμιο Πρόδρομο, στη λίμνη Κερκίνης και στα Πορόγια. Τιμή 15 ευρώ το άτομο και τα μικρά παιδιά δωρεάν. Τηλ. συμμετοχής Χαρούλα 6936590145 – 2510 221630 – κ. Λένα 6979321438.

*Σύλλογος Παναγίας το Κάστρο: Καλούμε τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην παιδική χορευτική ομάδα του συλλόγου Παναγίας να έλθουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10 ωρα 19.00μμ στο τεως 1ο Δημοτικό σχολείο για να συζητήσουμε με την χοροδιδάσκαλο μας τις λεπτομέρειες της συμμετοχής.

*Ο πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ την Τετάρτη 16 Οκτώβρη διοργανώνει και σας καλεί στην ομιλία με θέμα : Επείγοντα Ιατρικά Περιστατικά : σοκ, δηλητηριάσεις , ομιλητής ο κ. Ξενοφών Κροκίδης Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Η γνώση μας βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων.

*Για 2η συνεχόμενη χρόνια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού- Νηπιαγωγείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο “ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ” ξεκινά την εξωσχολική δραστηριότητα με τα μαθήματα παραδοσιακών χορών με τον χοροδιδάσκαλο κ.Χρήστο Δήμου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή 16.00-17.15 στη αίθουσα χορού που παραχωρεί ο Σύλλογος “ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ”. Έναρξη μαθημάτων την Παρασκευή 4.10.19.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα Καβάλας «Η Μεταμόρφωση» οργανώνει εκδρομή στο Πόρτο Λάγος και τη Ξάνθη. Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

*Ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας «Αγίου Κωνσταντίνου» ο «Δρόμος του Νερού» διοργανώνει εκδρομή για να επισκεφθούμε στα Τρίκαλα τον Μύλο των Ξωτικών και τα επιβλητικά Μετέωρα. Διαμονή στο κέντρο των Τρικάλων στο ξενοδοχείο Αχίλλειον. Αναχώρηση την Παρασκευή 6/12 το απόγευμα και επιστροφή την Κυριακή 8/12 το βράδυ.
Κόστος συμμετοχής 100€ οι ενήλικες και 85€ τα παιδιά. Προκαταβολή 20€ κατ’ άτομο! Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα. 6977-701413 Κανάρης Στέλιος. 6944-464593 Σιδηρόπουλος Σταύρος.

*Ο Σύλλογος κατοίκων Νεάπολης (πρώην ΔΕΠΟΣ) συμμετείχε στον νυχτερινό αγώνα δρόμου που έγινε προ ημερών προσφέροντας νερά στους αθλητές των 10 χιλιομέτρων, στην κεντρική είσοδο της πλαζ Καλαμίτσα (φωτογραφία).

*Μια νέα ΕΒΡΙΤΙΚΗ πολιτιστική χρονιά ξεκίνησε την Πέμπτη, 03-Οκτ -2019. Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας <<Ο ΕΒΡΟΣ>>, πραγματοποίησε τον ετήσιο Αγιασμό, στο κτίριο του ΠΥΘΑΓΟΡΑ. Παρευρέθηκαν, θεσμικοί φορείς της πόλης μας, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, το Δ.Σ, οι δάσκαλοι μας, καθώς και πλήθος ,μελών, χορευτών και φίλων του συλλόγου μας. Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την νέα μας χρονιά, με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

*Η Θρακική Εστια Καβάλας πραγματοποιησε τον Αγιασμό της στα γραφεία της στην οδό Κωστή Παλαμά το περασμένο Σάββατο. Στο πρόγραμμα πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Αφιέρωμα στον Φώτη Πρασίνη τον συγγραφέα της πόλης. Έκθεση θρησκευτικών τεκμηρίων Θρακικής προέλευσης, διδασκαλία των παραδοσιακών παραμυθιών, επίσκεψη – προσκύνημα στην Ανατολική Θράκη κ. α

*Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής: Είμαστε πλέον στην καρδιά του Φθινοπώρου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αρχίσουν οι πρόβες του χορευτικού του Συλλόγου μας.
Την Δευτέρα το 7 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα 6 με 8 στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Παρασκευης αρχίζουμε τις χορευτικές μας πρόβες με την χοροδιδάσκαλο μας κα Ζωή Κυρκουδη. Ελάτε μαζί μας να χορέψουμε και να βάλουμε χαρά και χρώμα στην καθημερινότητα μας.

 

Διαβάστε επίσης