• 25 Απριλίου 2024,

Εκδρομή στην Καβάλα τα με BMW

 Εκδρομή στην Καβάλα τα με BMW

Πλημμύρισε από αυτοκίνητα BMW η παραλία της Καβάλας, χθες Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 το μεσημέρι. Με πρωτοβουλία του BMW North Club Hellas με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οργανώθηκε η τελευταία εκδρομή των μελών του, που αυτή την φορά διάλεξαν την Καβάλα για μια ημερήσια απόδραση.  Φυσικά τελευταία για το 2019, αφού όπως διαβεβαίωσαν οι διοργανωτές οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και το 2020.

Πάνω από 80 οχήματα διαφόρων τύπων, αλλά όλα BMW,  στάθμευσαν μπροστά στη Δωδώνη στην παραλιακή λεωφόρο, με τους ιδιοκτήτες και τους φίλους τους αλλά και περαστικούς να ανταλλάσουν  απόψεις για τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον διαχειριστή του BMW North Club Hellas Γιώργο Παμπυκίδη, πάνω από 7000 είναι τα μέλη σε όλη την Ελλάδα με την μερίδα του λέοντος φυσικά να την έχουν οι Θεσσαλονικείς. Πολλές είναι οι αποδράσεις κατά την διάρκεια του χρόνου σε τουριστικούς προορισμούς ενώ υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις. Μάλιστα για τις αρχές το 2020 ετοιμάζουν εθελοντική αιμοδοσία.

Και στην Καβάλα φυσικά υπάρχουν αρκετά μέλη του BMW Kavala, όπως μας ενημέρωσε ένας εκ των διαχειριστών του, ο Νίκος Σαμοθράκης, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι το τοπικό Club της Καβάλας βρίσκετε σε ανασύσταση και την επόμενη χρονιά θα μπει δυναμικά σε διοργανώσεις εκδηλώσεων. Συμμετοχές υπήρχαν ακόμη  υπήρχαν και από το Club BMW Xanthi, το Evros Club και το Club BMW, ενώ μεμονωμένες παρουσίες υπήρξαν από όλη την ΑΜΘ.

 

Διαβάστε επίσης