• 4 Μαΐου 2024,

Εκδρομή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στο Μύλο των Ξωτικών (φωτογραφίες)

 Εκδρομή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στο Μύλο των Ξωτικών (φωτογραφίες)

Ο καιρός της πανδημίας φαίνεται να περνά και η ανάγκη- επιθυμία για ταξίδια και εξωστρέφεια είναι έκδηλη σε όλα τα επίπεδα!

Αφουγκραζόμενος αυτή την επιθυμία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, πραγματοποίησε εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών (πάρκο Ματσόπουλου), στα Τρίκαλα στις 26 και 27 Νοεμβρίου. Την πρώτη μέρα, μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στα παιχνίδια και στις δράσεις του μύλου ξεχνώντας για λίγο την καθημερινότητα και τις έννοιες και καλωσορίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε  η εμφάνιση του χορευτικού συλλόγου του Ακροβουνίου Καβάλας στην κεντρική σκηνή! Την επόμενη μέρα ακολούθησε περιήγηση στα Μετέωρα και συγκεκριμένα στη Μονή Βαρλαάμ καθώς  και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας & Μανιταριών.

Έπειτα από επίσκεψη και μεσημεριανό γεύμα στο πανέμορφο Λιτόχωρο,  επιστρέψαμε στη βάση μας  και στον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων! Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν και διευκόλυναν με την καλή τους διάθεση τη δράση αυτή.

Με εκτίμηση,

το ΔΣ

Διαβάστε επίσης