• 6 Μαΐου 2024,

Εκδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (φωτογραφίες)

 Εκδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή του 18ΔΣ Καβάλας μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς δύο λεωφορεία ταξίδεψαν στο ολοκαίνουριο μουσείο παγωτού στις Σέρρες, μια δημιουργία του εργοστασίου της Κρι Κρι. Ο χώρος των 1000 τετραγωνικών μέτρων, η προσέγγιση στις μικρές ηλικίες με διαδραστικά παιχνίδια και η φροντίδα με την οποία περιβάλλουν τον χώρο οι υπεύθυνοι, άφησε μικρούς και μεγάλους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ξεχωριστή στιγμή η συνάντηση της αποστολής με τον ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της Κρι Κρι Κο Παναγιώτη Τσινάβο, ο οποίος ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές! Η εκδρομή συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο σπήλαιο της Αλιστράτης Σερρών γεμίζοντας τους μαθητές εικόνες και χρήσιμες πληροφορίες για τη δημιουργία του σπηλαίου και την ιστορία του.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν με χαρά, ζωντάνια και άψογη διάθεση καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης