Εκλογές Επιμελητηρίου: Υποψηφιότητες έως 10 Νοέμβρη

 Εκλογές Επιμελητηρίου: Υποψηφιότητες έως 10 Νοέμβρη

Δόθηκε στη δημοσιότητα η δεύτερη ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η είδηση που υπάρχει σε αυτήν αφορά την προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων. Όσοι ενδιαφέρονται ώστε να είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι και να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους το αργότερο έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 3:00 το μεσημέρι.

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν κατά συνδυασμό με αίτηση και υπεύθυνη δήλωση, όπου για να είναι κάποιος εκλόγιμος θα πρέπει να συμμετέχει σε επιχείρηση τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Με την ίδια ανακοίνωσή της η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου θυμίζει ότι με τις εκλογές που θα γίνουν 10, 11, και 12 Δεκεμβρίου θα εκλεγούν 21 μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Οι εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν στη Θάσο, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν στην Καβάλα από τις 8:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Πρόκειται να εκλεγούν 7 αντιπρόσωποι στο Εμπορικό Τμήμα, 6 στο Μεταποιητικό, 1 στο Εξαγωγικό, 5 στις Υπηρεσίες και 2 στο Τουριστικό Τμήμα του Επιμελητηρίου.

Κατά τα λοιπά, ισχύει η γνωστή προθεσμία για εξόφληση ή διακανονισμό των οικονομικών υποχρεώσεων των μελών προς το Επιμελητήριο. Η προθεσμία λήγει το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου. Εφόσον κάποιος ζητά διακανονισμό του χρέους του το θέμα μεταφέρεται ώστε να εξετασθεί από τη συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής. Η διοικητική επιτροπή είναι η αρμόδια ώστε να αποφασίσει το είδος του διακανονισμού που θα συμφωνήσει με τον οφειλέτη.

 

 

Διαβάστε επίσης