• 20 Μαΐου 2024,

Εκλογές στον Σύλλογο Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας

 Εκλογές στον Σύλλογο Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας πραγματοποιεί σήμερα 17 Δεκ 2023 την Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση.

Θέλοντας να συνεχίσει την πολυσχιδή πορεία του στην τοπική κοινωνία  έχει ανανεώσει το ψηφοδέλτιο του με νέους και έμπειρους τρίτεκνους γονείς προκειμένου να συνεχίσουν το ήδη παραγόμενο έργο των προηγουμένων Διοικήσεων και  μαζί με τους άλλους 54 όμοιους Συλλόγους να διεκδικήσουν αυτά που διαχρονικά ήταν υποσχέσεις και ωραία παρηγορητικά λόγια.

Το κυρίαρχο όλων αυτών είναι η έλλειψη ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Ο Νόμος 3454/2006 κατάστησε τις οικογένειες με τρία παιδιά δικαιούχους αναλογικών και ελαχίστων προσφορών, Το τρίτο παιδί είναι ο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ και γι’ αυτό απαιτείται να δοθεί ιδιαίτερη και αυξημένη έμφαση στην τρίτεκνη οικογένεια.

Είμαστε οι οικογένειες από τις οποίες στο εγγύς μέλλον θα πληρώνουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία , τρείς εργαζόμενοι για να λάβουν σύνταξη δυο εργαζόμενοι.

ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ λοιπόν την ΑΜΕΣΗ υιοθέτηση του πορίσματος της Βουλής των Ελλήνων του 1993, όπου η  πρόταση ήταν ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, μια σύγχρονη πρόταση που αντιμετωπίζει το Δημογραφικό πρόβλημα  και θα πρέπει Το Ελληνικό κράτος  να την λάβει σοβαρά υπόψιν του και να κάνει άρση προφασιζόμενο τα τεχνικά εμπόδια.

Καλή και προαγωγική πορεία στο Νέο Δ.Σ του Συλλόγου που θα προκύψει, ελπίζοντας να μην έχει ως μόνο μέλημά του την αλλαγή προσώπων,  αλλά να παράγει ουσιαστικό έργο που σε  κάθε περίπτωση τα μέλη μας έχουν επιλέξουν το δρόμο του «εμείς» από τον δρόμο του «εγώ».

Το απερχόμενο Δ.Σ ΤΟΥ Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ  ου και της προσφοράς της στην ελληνική

Διαβάστε επίσης