Εκλογές τον Μάρτιο για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας

 Εκλογές τον Μάρτιο για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας

Τακτική απολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες στην αίθουσα συνελεύσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών το δραστήριο σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ του Νομού Καβάλας. Η ίδια διαδικασία συνεχίζεται το μήνα Μάρτιο με την πραγματοποίηση εκλογών για το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Στις εκλογές που θα γίνουν μάλλον στο Επιμελητήριο, σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί το προσεχές διάστημα, θα λάβουν μέρος υποψήφιοι με δύο ψηφοδέλτια. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στη διαδικασία της γενικής συνέλευσης χθες. Σε αυτήν παραβρέθηκε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, ο Διονύσης Σβορώνος. Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Εμείς οι συνταξιούχοι είμαστε πάλι απογοητευμένοι από τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό. Κάποιοι υποσχέθηκαν να καταργήσουν τον προηγούμενο νόμο, γνωστό νόμο Κατρούγκαλου. Είναι αυτοί που πάντα ήθελαν ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης. Εμείς ως συνταξιούχοι δεν το βάζουμε κάτω».

Ο πρόεδρος του σωματείου Στέργιος Μαούνατζης είπε: «Το σωματείο μας κάνει σήμερα γενική συνέλευση και προγραμματίζει εκλογές τον Μάρτιο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στη γενική συνέλευση. Σε άλλα σωματεία όμορων νομών οι συνταξιούχοι στις συνελεύσεις είναι περισσότεροι. Ως σωματείο είμαστε πάντα στις επάλξεις του αγώνα. Περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας μας για την επόμενη μας κινητοποίηση».

 

Διαβάστε επίσης