• 9 Μαΐου 2024,

Έκοψε πίτα και ο Φυσιολατρικός όμιλος

 Έκοψε πίτα και ο Φυσιολατρικός όμιλος

Ομίχλη και δυνατή βροχή. Μια δύσκολη για εκδηλώσεις καιρική κατάσταση που τελικά δεν ήταν εμπόδιο στην κοπή πίτας του Φυσιολατρικού Ομίλου. Αρκετός κόσμος ανέβηκε χθες το πρωί στο περιαστικό δάσος, ξεπέρασε τις δυσκολίες του δρόμου προς το εντευκτήριο του ΦΟΚ. Μέσα σε αυτό το αναμμένο τζάκι δημιούργησε μια κατάλληλη για την περίσταση ατμόσφαιρα. Τα μέλη του δ.σ. του ΦΟΚ πρόσφεραν καφέ- τσάι- πρωινό. Οι φίλοι του ομίλου τακτοποιούνταν οικονομικά προκειμένου να ενισχύσουν το ταμείο.

Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος κ. Μπάμπης Χαϊνάς μίλησε για τις επόμενες εκδηλώσεις του ΦΟΚ. Δεν είναι καθόλου λίγες. Έδωσε έμφαση σε αυτές του Φεβρουαρίου. Ευχήθηκε για τη νέα χρονιά κι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ένα γενικότερο μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα ελπίδας.

Στην αρχή της εκδήλωσης παραβρέθηκαν σε αυτήν ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ανέστης Δημητριάδης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χρήστος Ποτόλιας. Η προσέλευση επισήμων συνεχίζονταν για ώρα λόγω άλλων ταυτόχρονων και ίδιων γεγονότων. Η επιτυχία ωστόσο της εκδήλωσης αφορά τους φίλους και τα μέλη του ΦΟΚ που ξεπέρασαν την κακοκαιρία κι ανέβηκαν στο βουνό. Ανάμεσα τους κι εκπρόσωποι των προσκόπων, με τους οποίους ο ΦΟΚ άρχισε και συνεχίζει πετυχημένη στενή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης