• 20 Απριλίου 2024,

Έκοψε πίτα και ο Σύλλογος “ΠΝΟΗ”

 Έκοψε πίτα και ο Σύλλογος “ΠΝΟΗ”

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13-2-2019 στο «Κουτούκι του Σαρρή» μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη ξεκίνησε ευχόμενη καλή και δημιουργική να είναι η νέα χρονιά.

Παίρνοντας το κομμάτι του Δήμου η Αντιδήμαρχος Κα Μαρία Φραντζεσκάκη η οποία εκπροσωπούσε τη Δήμαρχο Κα Τσανάκα μετέφερε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε και προσωπικά καλή χρονιά σε όλους. Ευχές επίσης με την σειρά τους έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κα Ευαγγελία Δρακονάκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Τουλκίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, ο Πρώην Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής και οι υπεύθυνες των τμημάτων που λειτουργούν στην ΠΝΟΗ για το καλλιτεχνικό εργαστήρι η Κα Χαρίσση , για το Τμ. των Κοινωνικών Λειτουργών η Κα Δεμίρη και της Ενισχυτικής Διδασκαλίας η Κα Καρτερίνα Μπάτη.

Στη μεγάλη βασιλόπιτα το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της ΠΝΟΗΣ και τυχερή  στα πιττάκια ήταν η φίλη Κα Φωτεινή Πούλιου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κα Σμαρώ Νικολαϊδου και το μέλος του Δ.Σ. Κα Βασιλική Μερτζιανίδου, η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας  Κα Άννα Γιοβανιού, η Εκπρόσωπος του Ελλην. Ερυθρού Σταυρού και πρώην Πρόεδρος της ΠΝΟΗΣ Κα Αντωνία Βαλασιάδου, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγαπητός και μέλη του Δ.Σ. των Φίλων της Παιδόπολης.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι και συνέβαλε σε αυτό και η εξαιρετική περιποίηση του Γιάννη Σαρρή.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Διαβάστε επίσης