• 5 Μαΐου 2024,

Εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 Εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Εκπρόσωποι των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών ΠΕ Καβάλας επισκέφθηκαν χθες για λίγη ώρα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου συνάντησαν τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές. Τους ενημέρωσαν αναφορικά το γνωστό πρόβλημα διακοπής των πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση πάσης φύσεως διπλωμάτων οδήγησης. Περιέγραψαν τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει αφού σύντομα η διακοπή θα συμπληρώσει τους δύο μήνες.

Ενδιαφέρον επέδειξαν οι βουλευτές κι απάντησαν ότι υπάρχει πολιτική πρωτοβουλία εκ μέρους του αρμόδιου υπουργείου που ωστόσο δε θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Κατόπιν τούτου, οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών παραμένουν σε αναμονή, ενώ σε απόγνωση βρίσκεται γενικότερα ο κλάδος σε όλη τη χώρα όπου ισχύουν τα ίδια δεδομένα, δηλαδή δεν πραγματοποιούνται πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης.

Είναι βέβαιο ότι εξετάσεις δε θα διενεργηθούν ούτε κατά την τρέχουσα εβδομάδα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αρχίσουν στα μέσα Δεκεμβρίου. Υπάρχουν κι εντελώς απαισιόδοξες εκτιμήσεις κατά τις οποίες το πρόβλημα θα επιλυθεί με το νέο έτος.

 

Διαβάστε επίσης