• 18 Μαΐου 2024,

Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ζητά στοιχεία, η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα

 Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ζητά στοιχεία, η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα

Πολλές καταγγελίες πολιτών υπήρξαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με περιστατικά περίεργης θανάτωσης ζώων, όχι μόνο σε συνοικίες αλλά ακόμη και σε κεντρικά σημεία της Καβάλας. Τα στοιχεία οδηγούν σε άγνωστο άτομο που φέρεται να πυροβολεί και να σκοτώνει συνήθως γάτες. Ο ΑΙΣΩΠΟΣ, το δραστήριο φιλοζωικό σωματείο, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν όλες αυτές οι κατηγορίες.

Ζήτησε να πληροφορηθεί περισσότερο συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να δώσει άλλη διάσταση στα περιστατικά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας η υπηρεσία δεν γνωρίζει οτιδήποτε, αφού κανένας πολίτης δε ζήτησε τη συνδρομή ή την εμπλοκή της. Η ανάρτηση του ΑΙΣΩΠΟΥ είναι η ακόλουθη:

Τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχουν καταγγελίες για πολλά νεκρά ζώα, κυρίως γάτες! Οι πληροφορίες που μας έρχονται πολλές, άλλες για ζώα νεκρά από κάποιο όπλο και άλλα νεκρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες αυτής της πόλης, αν βρουν κάποιο ζώο νεκρό, να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο για νεκροψία, για να έχουμε αποδείξεις για το λόγο του θανάτου του. Κάνουμε έκκληση σε όλους όσους έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα να δηλώσει παρών-ούσα, να έρθει στο κάλεσμα μας και να καταγγείλουμε τα συμβάντα στον διοικητή της αστυνομίας! Αν πραγματικά θέλετε να πιαστεί αυτός που σκορπά το Θάνατο με τόση ευκολία, δηλώστε συμμετοχή, με μαρτυρίες και στοιχεία, όσα υπάρχουν! (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης