• 8 Μαΐου 2024,

Eldorado !!!

 Eldorado !!!

Είναι γεγονός οτι καιρικά το καλοκαίρι συνεχίζεται και είναι επίσης γεγονός οτι οι θάλασσσες αυτή την εποχή είναι όνειρο και πολύ τυχεροί αυτοί που συνεχίζουν τις βουτιές.

Οι παραλίες έχουν αδειάσει οι τουρίστες έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής και έχουν μείνει μόνοι τους οι ντόπιοι να κάνουν τα κουμάντα τους.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της ανασύνταξης και της αναδιοργάνωσης, είναι ο μήνας που ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τα παιδιά και τους γονείς και καταλαβαίνετε οτι όσο και να το θέλουμε η προσέγγιση της θάλασσας θα είναι μια  δύσκολη υπόθεση.

Μια βουτιά υπο αυτές τις συνθήκες σε μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και πέρα – δώθε είναι πολυτέλεια αλλά δεν την παρατάμε εύκολα.

Θα την παλέψουμε και θα την υπερπασπιστούμε όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει καιρικά.

Υπάρχουν άνθρωποι που κάθε χρόνο κάνουν μπάνιο Απρίλιο- Μάϊο και Σεπτέμβρη – Οκτώβρη αφού τους μήνες τους καλοκαιρινούς και όταν πλακώνει ο κόσμος εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ ο Νο1 καταζητούμενος της Ελλάδας  ο Παλαιοκώστας

έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο και έχει διαφύγει στην Βαλκανική Χερσόνησο.

Είναι εκτός χώρας και μοιάζει πλέον με την Ραφαέλα Καρά.

Μετά απο μια σειρά πετυχημένων πλαστικών επεμβάσεων δεν έχει καμμία σχέση με τον Παλαιοκώστα που ψάχνει η ελληνική αστυνομία.

Αυτό σημαίνει οτι το πουλάκι πέταξε οριστικά.

Η απευθείας άνοδος της Δόξας στην ΒΕθνική δημιουργεί συνθήκες ανόδου για την δική μας ομάδας που με μπάτζετ μισό σε σχέση με προηγούμενες χρονιές μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο που θα μας δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο μας μέσα απο την διαδικασία των μπαράζ που θα ισχύουν απο φέτος.

Οι πρώτοι απο όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής θα παίξουν μεταξύ τους προκειμένου οι καλύτεροι να ανέβουν στην FootBall League.

Βέβαια ο αγαπημένος μας ΑΟΚ χωρίς την ηθική και οικονομική βοήθεια του κόσμου της Καβάλας δεν μπορεί να πάει πουθενά και δεν υπάρχει επόμενη μέρα.

Στην ομάδα είναι γνωστό οτι δεν υπάρχει κάποιος μεγαλοεπενδυτής ούτε ομάδα χορηγών όπως πέρσυ και αυτό το δύσκολο έργο να τρέξει την ομάδα το έχει αναλάβει ο Ερασιτέχνης που όμως δεν έχει και πολλές δυνατότητες.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά οτι για να μπορεί αυτή η ομάδα να κάνει όνειρα ανόδου θα πρέπει να βοηθηθεί απο την κοινωνία και τις επιχειρήσεις αυτού του τόπου.

Δυστυχώς χωρίς λεφτά δεν μπορείς να πας πουθενά.

Είναι φέτος η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε κατηγορία αλλα αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης.

Θα φανεί τι κρύβεται πίσω απο την απόφαση της Eldorado να φύγει απο την Ελλάδα ή αν θέλετε να παγώσει τις επενδύσεις στην χώρα μας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και χρόνια έχει μέτωπο ανοιχτό με την συγκεκριμένη εταιρία βλέπει πίσω απο αυτή την απόφαση διάφορες συμμαχίες και συμπαιγνίες που θέλουν να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά τον ίδιο τον Αλέξη τον Τσίπρα.

Διότι μετά απο αυτή την απόφαση θα ξεκινήσει μαι σειρά κινητοποιήσεων απο τους εργαζομένους στην συγκεκριμένη εταιρεία που θα φτάσουν και μέχρι το Μαξίμου προκειμένου να μπορέσουν να ματαιώσουν ή να αναβάλλουν τη απόφαση της εταιρίας.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και να είστε έτοιμοι για νοτιάδες και 32άρια προς το τέλος της εβδομάδας που θα είμαστε σίγουρα σε κάποια παραλία αφού υπο αυτές τις καιρικές συνθήκες δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Ο νομός της Καβάλας έχει προορισμούς για όλες τις εποχές και όλα τα γούστα.

Ωραία βουνά , πλαγιές , χωριά και κυρίως ταβέρνες.

Το Φθινόπωρο που σταματάνε τα μπάνια είναι οτι πρέπει για τέτοιες μικρές εκστρατείες.

Πάντως η κοπέλα της σημερινής μας φώτο θυμίζει λίγο El Dorado και μοναμαχίες κάτω απο τον καυτό ήλιο !

Αυτό το κορίτσι όπως καταλαβαίνετε και εσείς είναι για τέτοιου είδους περιπέτειες.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Να είστε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Παραμένουμε με το δάχτυλο στην σκανδάλη και έτοιμοι να φάμε τον τόπο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης