• 25 Απριλίου 2024,

Εμφανίσεις παραλίας για ΟΣΚΑΡ !

 Εμφανίσεις παραλίας για ΟΣΚΑΡ !

Σήμερα είναι Τρίτη και 13 και είναι προ παραμονή 15Αύγουστου.

Οι ρυθμοί είναι άκρως καλοκαιρινοί και κανείς δεν ασχολείται , τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα , με τα γνωστά και καθημερινά.

Ο μοναδικός προορισμός αυτής και ίσως και της άλλης εβδομάδας είναι η παραλία.

Και επειδή αυτές τις ημέρες όλοι θα βγούμε φόρα παρτίδα σε κάποια παραλία , ακόμα και αυτοί που δεν έχουν την καλύτερη σχέση με την θάλασσα και το καλοκαίρι νομίζω οτι θα πρέπει να προσέξουμε κάποια θέματα που έχουν σχέση κυρίως με εμφανίση μας αποφεύγοντας επιλογές που θα μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω.

Οχι ότι εμείς είμαστε ειδικοί αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για κάποια βασικά που μπορεί να σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο ωραίοι στην παραλία.

Το πρώτο που είναι και το πιο βασικό και έχει να κάνει κυρίως με τον ανδρικό πληθυσμό είναι η επιλογή της παντόφλας που θα πρέπει να είναι με δίχαλο και όχι η άλλη που είναι γνωστή και ώς παντόφλα κολυμβητηρίου και βγαίνουν όλα τα δάχτυλα  μπροστά μέχρι το κουτουπιέ( αν η παντόφλα βρεί αντίσταση).

Αυτή παντόφλα δεν υπάρχει για την παραλία και είναι μία παντόφλα ιδανική για κολυμβητήριο και για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι που γνωρίζουν την φοράνε μόνο εκεί.

Εσείς που δεν έχετε άλλη παρά μόνο αυτή είναι προτιμότερο να φορέσετε κανά παπούτσι με χαμηλή κάλτσα παρά αυτή την σαγιονάρα.

Σίγουρα δεν συζητάμε καν την περίπτωση του σαμπό  που φοράνε πλέον μόνο οι νοσηλευτές και οι γιατορί στην διάρκεια της βάρδιας τους ενώ με το ζόρι θα δεχτούμε το τσόκαρο που ήταν στην μόδα προς τα τέλη της δεκαετίας του 80’ με αρχές 90’.

Πάντως αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ παντόφλας κολυμβητηρίου , τσόκαρου και σαμπό  θα προτιμήσετε το τσόκαρο προκαλώντας το λιγότερο κακό στην εξωτερική σας εικόνα.

Το άλλο που θα πρέπει να δείτε , πάλι οι άνδρες , είναι αυτό το σετάκι στο λαιμό του σταυρού με την μπλέ την χάντρτα για να μην σας πιάνει το μάτι.

Ο σταυρός ΟΚ αλλά το μπλέ το ματάκι ή την χάντρα τι το θέλετε μαζί ;

Και αν νομίζετε οτι η χάντρα η μπλε σας προφυλάσσει από το κακό το μάτι μπορεί να την βγάλετε από την αλυσίδα στην οποία κρέμεται ο σταυρός και να την κρεμάσετε στο χέρι σας , στον καρπό σας ή αν θέλετε με μία παραμάνα να την πιάσετε την χάντρα στο μπλουζάκι σας , σε σημείο που δεν θα φαίνεται.

Όπως μας κάνανε οι μάνες μας όταν είμασταν μωρά που μας πιάνανε το ματάκι με παραμάνα στο κασκορσέ.

Το τελευταίο που θα πρέπει να προσέξουμε όταν εμφανιστούμε σε μία παραλία με τον καλό μας ή την καλή μας είναι ότι η παραλία δεν μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης προκειμένου να λύσουμε την διαφορά που θα προκύψει και θα προκαλέσει ένταση μεταξύ του ζευγαριού.

Στην παραλία κάνουμε υπομονή , κάνουμε τα παγόνια , χαιρόμαστε τον ήλιο και την θάλασσα και τις διαφορές μας τις κρατάμε να τις λύσουμε στο σπίτι.

Όχι φωνες , όχι γκρίνες και κυρίως όχι μούτρα στην παραλία στην οποία πάμε για να περάσουμε καλά.

 

Η Θάσος αυτή την περίοδο έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά νομίζω ότι περισσότερο έχει η Καβάλα φέτος αφού έχει γεμίσει ο ντουνιάς αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες.

Είναι βαλκάνιοι τουρίστες που επιλέγουν την Καβάλα και κατεβαίνουν για την Καβάλα.

Δεν έχουν καμμία σχέση με τους τουρίστες της Θάσου και δεν κάθονται στην Καβάλα ώς ενδιάμεσος προορισμός μέχρι να φτάσουν στον τελικό που είναι κάπου αλλού.

Έρχονται για την Καβάλα και τις γύρως περιοχές.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και κυρίως δροσερά γιατί αυτή την περίόδο έχουμε και αρκετή ζέστη.

Οχι υπερβολές αλλά μία ζέστη λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Σε άλλες περιοχές της χώρας σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού η θερμοκρασία αγγίζει ακόμα και τους 40 βαθμούς.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης