• 7 Μαΐου 2024,

Έμεινε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ενώ μάλλον αποχωρεί ο Σταματόπουλος

 Έμεινε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ενώ μάλλον αποχωρεί ο Σταματόπουλος

 

Φαίνεται ότι θα δούμε ένα νέο ΑΟΚ αλλαγμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σεζόν 2017-2018.   Από το περσινό ρόστερ μένει σίγουρα  ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ενώ φαίνεται ότι θα αποχωρήσει μετά από μια τριετία ο Παύλος Σταματόπουλος. Είχε αποκτηθεί την περίοδο 2014-2015 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.  Ο Εβρίτης πλάγιος αμυντικός και μέσος μάλλον απάντησε αρνητικά  στην πρόταση του ΑΟΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εν ολίγοις  μέχρι τώρα οι σίγουροι που έχουν αποχωρήσει είναι οι:  Λίτσκας(δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα),  Κυριακίδης(οδεύει προς τη Δόξα Δράμας), Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης, Καλλιβωκάς, Συριτούδης, Νομικός, Μπαντάνης , ο Πτηνόπουλος(έκλεισε στον Αετό Ορφανού) και μάλλον ο Φραγκούλης.   Εκτός από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο μένουν ο Μπλιός, ο Καπνόπουλος, ο Τζιτζιφάκος, ο Θωμαϊδης, ο Ζαρωτιάδης, ο Κεσαπίδης.  Δεν έχει κριθεί οριστικά του Νάσου Αθανασίου ενώ ο Σάββας Τουμανίδης είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον ΠΑΟΚ.    Δεν αποκλείουμε στο ρόστερ να παραμείνουν και ο Προύντζος, ο Τουμαντζίδης κια ο Ντέντε.  Επίσης δυο ακόμη ερωτηματικά είναι ο  Κεφαλάς και ο Παρασκευόπουλος που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Παίζεται και η παραμονή του Αλέξη Μελισσόπουλου(δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω).   Μέχρι το Σαββατοκύριακο μάλλον θα υπάρχει και ανακοίνωση της ομάδας για τους παίκτες που αποτελούν οριστικά παρελθόν. Ο ΑΟΚ έχει κάνει για την ώρα 5 μεταγραφές(Ψάλτης, Λυμπεράκης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές, Δήμιζας)  και εκ των πραγμάτων ο αριθμός θα είναι διπλάσιος.

Φαίνεται ότι έρχεται μεταγραφικό ντεμαράζ.  Τουλάχιστον θα αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της παραμονής η όχι του Νάσου Αθανασίου.  Βεβαίως και ένας κεντρικός αμυντικός αλλά και ένας παίκτης στην επίθεση για τη θέση του σέντερ φορ.  Υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα Ανυφαντάκη.

Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις

Αντιπροσωπία του ΑΟΚ αποτελούμενη από τον Γιώργο Λουπέλη, τον Σάββα Λαζαρίδη, τον Σωτήρη Δεληκάρη και τον Μπάμπη Παναγιωτίδη επισκέφτηκαν χθες το πρωί το ΓΝ Καβάλας και στη συνέχεια το ΚΤΕΛ Καβάλας, μιλώντας με τους υπευθύνους για την καλύτερη συνεργασία όσον αφορά τη σεζόν 2017-2018.   Το ΚΤΕΛ Καβάλας θα βοηθήσει και φέτος με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και στις μεταφορές της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια.    Σειρά παίρνουν οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές. Είναι γνωστό ότι στη σεζόν που πέρασε δεν υπήρχε κάποια συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.  Εν τω μεταξύ οι υπεύθυνοι του ΑΟΚ έχουν στη σκέψη τους ένα καλοκαιρινό event που θα λάβει χώρα μάλλον στην Καλαμίτσα μετά τις 20 Αυγούστου.  Θα περιλαμβάνει κυρίως συναυλία μουσικού συγκροτήματος.

 

Διαβάστε επίσης