Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι στην ίδια μοίρα ;

 Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι στην ίδια μοίρα ;

H μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ τρομοκρατεί και πανικοβάλει την Ευρώπη που είχε πάρει φόρα και φαινόταν ότι θα άφηνε πίσω της την πανδημία.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα μάλλον η πανδημία θα μας αφήσει πίσω  για άλλη μια φορά παρά εμείς αυτή.

Το σενάριο για self ή rapid test ακόμα και για εμβολιασμένους προκειμένου να μπαίνουν σε μπαρ και εστιατόρια αν επαληθευτεί και ισχύσει θα δώσει το τελικό χτύπημα σε μπαρ και εστιατόρια εκτός του ότι βάζει στην ίδια μοίρα ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.

Ένα τέτοιο μέτρο ακυρώνει τους εμβολιασμένους αφού τους βάζει στο ίδιο κάδρο με τους ανεμβολίαστους.

Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση γιατί έχει επενδύσει στην εκστρατεία του εμβολιασμού και μέχρι και προχθές τόνιζε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα οποιαδήποτε μέτρα παρθούν θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Βέβαια θα μου πείτε από την άλλη σε κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν παρθεί ακόμα πιο σκληρά μέτρα ενώ στην Ολλανδία έχουμε γενικό lock down διάρκειας δύο εβδομάδων.

Υπάρχουν και χειρότερα.

 

Ωραίος ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος.

Τους έγραψε όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι , πήρε την καλή του και έφυγαν για ΜΕΞΙΚΟ.

Μετά την επιστροφή από αυτό το ταξίδι αναψυχής η γυναίκα του για κακό και καλό ας ψάξει στο διαδίκτυο μην έχει ανέβει κάνα βιντεάκι  από τις προσωπικές τους στιγμές στο ΜΕΞΙΚΟ.

Ποτέ δεν ξέρεις με τον τύπο αυτό.

 

Φαίνεται ότι χιόνια δεν θα έχουμε τελικά  τις γιορτές αλλά θα έχουμε πολύ κρύο.

Συνηθισμένο για αυτή την εποχή.

Ξεχνιέται το κρύο που έχουμε φάει τα προηγούμενα χρόνια στους πεζόδρομους της Καβάλας παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ;

 

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται ότι έχει ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης που σε δύο συνεχόμενες μετρήσεις αυξάνει χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα τα ποσοστά του κόμματος του.

Στην τελευταία έχει πατήσει πάνω στο 13%  μερικές μόνο μονάδες από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτό που λέμε τον θέλει η μπάλα τον Νικολάκη.

 

Η 16χρονη Άννα Αργυρού  που κέρδισε τον διαγωνισμό του φετινού The Voice ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και ελπίζουμε ότι αυτή η διάκριση στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό θα είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας και δεν θα καταλήξει και αυτή μετά από χρόνια να συμπληρώνει την ομάδα των διασήμων στο Survivor.

Συνήθως όσοι τραγουδιστές πηγαίνουν σε αυτό το ριάλιτι δεν αφήνουν πίσω τους και την φοβερή καριέρα και το κάνουν κυρίως για τα λεφτά.

 

Σαρώνει η νέα ταινία του Spider –  Man αφού ήταν η αφορμή και εν μέσω πανδημίας να γυρίσουν οι σινεφίλ στις αίθουσες.

Και στην Καβάλα πάει πολύ καλά και όποτε και αν προβάλλεται στην αίθουσα δεν πέφτει καρφίτσα.

Μάλιστα όσοι βγαίνουν από τον κινηματογράφο μετά το τέλος της προβολής είναι ενθουσιασμένοι και μιλάνε για τον καλύτερο Spider- Man όλων των εποχών.

Κάποιοι την βλέπουν την ταινία και δεύτερη φορά !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα , καλή συνέχεια και καλά Χριστούγεννα.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης