• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ένα ακόμα τραγούδι για τα Τέμπη -“Θα στείλω όταν φτάσω”

 Ένα ακόμα τραγούδι για τα Τέμπη -“Θα στείλω όταν φτάσω”

Μετά τις χαλαρές στιγμές τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ στις οποίες «κούμπωσε» και η αργία της Πρωτομαγιάς επιστρέφουμε δριμύτεροι στην  ρουτίνα της καθημερινότητας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο τριήμερο είναι μέσα στον Ιούνιο, στις 24 και είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που φέτος πέφτει μετά το τέλος των υποχρεώσεων των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Καταλαβαίνεται ότι εκείνο το τριήμερο θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα κυρίως προς το νησί των γενναίων, τη Θάσο.

 

Μπορεί να υπάρξει μία νέα καιρική αστάθεια τις επόμενες ημέρες που θα μας επηρεάσει αλλά όπως όλα δείχνουν από την Παρασκευή και μετά ο καιρός θα αρχίσει να καλυτερεύει και η θερμοκρασία να φλερτάρει και πάλι με τους 25 βαθμούς.

 

Σίγουρα η Μαρίνα η Σάττι δεν πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να αρχίσει να χασμουριέται στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον β’ ημιτελικό όταν τον λόγο πήρε η τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Κάποιος την προέτρεψε να κάνει αυτά τα καμώματα και σίγουρα την πήρε στον λαιμό του.

Το έχουμε γράψει και το ξανά γράφουμε ότι στην Eurovision πρωταγωνιστής θα πρέπει να είναι το τραγούδι και όχι οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Προς την σωστή κατεύθυνση και οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης Παύλου Μαρινάκη που δήλωσε ότι όταν κάποιος εκπροσωπεί την χώρα μας θα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του.

 

Ένα τραγούδι «γροθιά» στο στομάχι ερμήνευσαν η Πηνελόπη Ανστασοπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες προς τιμήν της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

«Θα στείλω όταν φτάσω» είναι ο τίτλος του συγκινητικού τραγουδιού, μέσα από το οποίο αναβιώνει όλη η Ελλάδα εκείνο το φρικτό δυστύχημα με τα δύο τρένα, όπου 57 άνθρωποι, κυρίως νέοι, βρήκαν τραγικό θάνατο. Στην απαγγελία η Μαριάννα Τουμασάτου και στην ερμηνεία οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Θοδωρής Αντωνιάδης, Μέμος Μπεγνής και Ματίνα Νικολάου.

 

Αυτή την εποχή στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού  έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους ο Σάκης Ρουβάς με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Πάντως οι θερμοκρασίες που περιμένουμε άνω των 30 βαθμών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  σας λέμε από τώρα ότι θα αφορούν περιοχές στα κεντρικά και νότια.

Εμείς εδώ στον Βορρά δεν έχουμε κανένα λόγο ανησυχίας.

 

Πάμφθηνα τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού του Κόνφερενς λιγκ.

Οι τιμές ξεκινάνε από 870 ευρώ!

Τζάμπα πράγμα !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης