• 8 Μαΐου 2024,

Ένα νέο αστικό λεωφορείο

 Ένα νέο αστικό λεωφορείο

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας πρόκειται να εντάξει στη δύναμή του τις επόμενες εβδομάδες, ένα καινούριο αστικό λεωφορείο, προερχόμενο από τη Γερμανία, μάρκας ΜΑΝ. Σύμφωνα με πληροφορίες αγοράσθηκε από τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Στράτο Μακρογιαννίδη. Το λεωφορείο αυτό αναμένεται να ενταχθεί στα δρομολόγια εντός του Ιουλίου, αφού περάσει από τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους.

Πρόκειται για μεγάλο λεωφορείο 12 μέτρων, 45 θέσεων, σύγχρονο, μεταχειρισμένο φυσικά, αλλά σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μ΄ αυτόν τον τρόπο το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προσαρμόζεται στα δεδομένα της αγοράς, προσπαθεί να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, για τους επιβάτες του, για το καλοκαίρι που τώρα ξεκινά.

Το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διατυπώνει ισχυρά παράπονα για την κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ειδικά για τα κυκλοφοριακά δεδομένα, εκεί όπου γίνονται έργα, στην οδό Ερυθρού Σταυρού και στην οδό Βενιζέλου.

«Δεν έχουμε καμιά βοήθεια» λένε οι οδηγοί τω αστικών λεωφορείων, εννοώντας την ανυπαρξία και της τροχαίας, αλλά και της δημοτικής αστυνομίας.

Εδώ και λίγες ημέρες το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, άνοιξε τη γραμμή Καλαμίτσα – Μπάτη, με δρομολόγια που όσο η κίνηση θ΄ αυξάνεται – σε σχέση και με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών – θ΄ αυξάνονται κι αυτά.

 

Διαβάστε επίσης