Έναρξη χειμερινών εκπτώσεων με κλειστά μαγαζιά !

 Έναρξη χειμερινών εκπτώσεων με κλειστά μαγαζιά !

Αυτή η διαφορετικότητα που ζούμε τους τελευταίους μήνες και στην Ελλάδα μας οδηγεί στην έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων με κλειστά όμως μαγαζιά !

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν με κλειστή την αγορά και παραγγελίες είτε τηλεφωνικές είτε μέσω  διαδικτύου αν η επιχείρηση διαθέτει e- shop.

Και αν τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που διαθέτουν e- shop ο βαθμός δυσκολίας για αυτές που δεν διαθέτουν είναι μεγάλος και μοιάζει  σα να προσπαθείς να ανέβεις στον Όλυμπο  ξυπόλητος.

Οι χειμερινές εκπτώσεις ήταν η τελευταία ευκαιρία για να πάρει λίγο τα πάνω του το λιανεμπόριο αλλά φαίνεται ότι και αυτή χάνεται στο βωμό της πανδημίας.

Οι επιδημιολόγοι φοβούνται ένα ακόμα πιο ισχυρό τρίτο κύμα και τουλάχιστον για την ώρα δεν συζητάνε το άνοιγμα της αγοράς το οποίο θα γίνει με διάφορα μοντέλα του Click από τις  18 του Γενάρη και μετά.

Στην καλύτερη δηλαδή των περιπτώσεων το άνοιγμα της αγοράς θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο  με το μοντέλο  click away και αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει το click in shop.

Θα περάσουν πολλές εβδομάδες μέχρι να λειτουργήσει η αγορά έτσι όπως όλοι θέλουμε.

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και ακόμα και η επιτροπή των επιδημιολόγων που εισηγείται τα διάφορα μέτρα στην κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Υπάρχει φόβος για την επόμενη ημέρα και όλοι τρέμουν μία νέα έξαρση των κρουσμάτων που μπορεί να είναι και μοιραία.

Εδώ διαβάσαμε ότι έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση να μην ανοίξουν καθόλου φέτος Γυμνάσια και Λύκεια παρά μόνο η 3η Λυκείου !!!

Μας λέγανε πέρσι το καλοκαίρι ότι τον χειμώνα που έρχεται θα έχουμε 5μηνο lockdown και γελάγαμε.

Σήμερα που το ζούμε και διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ως ενδεχόμενο κλαίμε !!!

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από την Πέμπτη αλλάζει ο καιρός και στην Καβάλα και  έρχεται, έστω και καθυστερημένα  ο χειμώνας με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το 0.

Αυτό το φαινόμενο  που θα επηρεάσει και την Ελλάδα προς τα τέλη της εβδομάδας  σύμφωνα με τους μετεωρολόγους δεν έχει σχέση με το φαινόμενο που ταλαιπωρεί την υπόλοιπη Ευρώπη παρά το γεγονός ότι και αυτό θα προκαλέσει τις πρώτες  σοβαρές χιονοπτώσεις  και στην χώρα μας.

Πάντως το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε αν και εμείς εδώ πάνω σαπίσαμε στους Νοτιάδες και τις βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος με πολύ καλές θερμοκρασίες.

Στην Αττική οι περισσότεροι φορέσανε τα μαγιό τους και πήγανε για μπάνιο !

 

Λόγω της κατάσταση που ζούμε έχουν ξεκινήσει στα διάφορα τηλεοπτικά  κανάλια ένα σωρό καινούργια σήριαλ που είναι και η μόνη λύση για να βγάλουν μεροκάματο οι ηθοποιοί ακόμα και αυτοί που αποφεύγανε την τηλεόραση όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ηθοποιοί που είχανε να κάνουν τηλεόραση πάνω από 10 και 20 χρόνια επιστρέφουν σε αυτή με μεγάλη μάλιστα ευχαρίστηση.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σήριαλ  «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» θα συνεχιστεί και για τρίτη σαιζόν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης