Ένας δρόμος ανοίγει κι ένας είναι υπό μελέτη στο Περιγιάλι

 Ένας δρόμος ανοίγει κι ένας είναι υπό μελέτη στο Περιγιάλι

Για το Τεχνικό Πρόγραμμα έργων του Δήμου Καβάλας το έτος 2022 μίλησε στην Πρωινή ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης.

Το θέμα επρόκειτο να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδρίαζε χθες το απόγευμα.

Ο Γιάννης Ιακωβίδης  είπε μεταξύ άλλων στην Πρωινή:

«Για το τρέχον έτος η διοίκηση του Δήμου Καβάλας οργάνωσε 33 διαφορετικά δημοτικά έργα. Διπλασίασε με λίγα λόγια την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας. Αυτό θα φανεί σύντομα στην πράξη. Σχετικά με τις μελέτες που θα εκπονηθούν το 2022, στο προτεινόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα αναφερόμαστε μόνο σε μελέτες που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε».

Σχετικά με τις παρεμβάσεις που προβλέπονται στη συνοικία του Περιγιαλίου ο Γιάννης Ιακωβίδης χαρακτήρισε σημαντικό τον αριθμό τους. Δήλωσε ότι είναι έτοιμο να ξεκινήσει να εκτελείται έργο μπροστά από την κεντρική είσοδο του «Ασημακοπούλου». Αφορά κατασκευή πεζοδρομίων και ενίσχυση φωτισμού. Άμεσα όπως είπε θα ανοίξει περισσότερο ο υφιστάμενος δρόμος ανάμεσα στο «Ασημακοπούλου» και το κτίριο του ΟΑΕΔ και της πρώην βιοτεχνίας «Δελφίνι» (φωτογραφία).

Με κατεδάφιση του τοίχου του «Ασημακοπούλου». Αυτή η κατεδάφιση του τοίχου του πρώην στρατοπέδου θα συνεχιστεί και στην πίσω πλευρά, απέναντι από τις παλιές Εργατικές Κατοικίες. Υπό μελέτη είναι ο βασικός δρόμος της συνοικίας, στο πίσω μέρος του «Ανθή Καραγιάννη».

Διαβάστε επίσης