Ενδιαφερόμενος υποψήφιος δήμαρχος

 Ενδιαφερόμενος υποψήφιος δήμαρχος

Μία ακόμη φορά ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μουριάδης παρουσίασε το υπαρκτό ενδιαφέρον του για μια δημαρχιακή υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές της Καβάλας. Η είδηση προέκυψε και πάλι εχθές, κατά τη διάρκεια συνεντεύξεώς του στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ, ενώ τις ίδιες περίπου δηλώσεις είχε κάνει ο κ. Μουριάδης στις αρχές του έτους, όταν και πάλι ο Κωστής Σιμιστής δεν εμφανιζόταν σίγουρος επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Ειδικότερα, ο Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε: «Εάν δεν ενδιαφερθεί ο κ. Σιμιτσής, τότε εγώ το συζητώ με τους υπολοίπους συναδέλφους μου, στο εσωτερικό της παρατάξεως όπου όλοι συμμετέχουμε».

Θυμίζουμε ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής καλούμενος να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα, εμφανίστηκε αναποφάσιστος σχετικά με το εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στην εκλογική αναμέτρηση του 2019.

Οι δηλώσεις του Θόδωρου Μουριάδη έγιναν με αφορμή άλλο θέμα και συγκεκριμένα είχαν έναυσμα την παρέμβαση του Στάθη Εριφυλλίδη αναφορικά με το Μουσείο Καπνού και τη Δημοτική Καπναποθήκη. Επί των συγκεκριμένων ζητημάτων ο κ. Μουριάδης τόνισε: «Πολλά έκανε ο Στάθης Εριφυλλίδης για το Μουσείο Καπνού. Ωστόσο, οι δηλώσεις του δεν ευσταθούν. Οι μελέτες που ανέφερε ότι εκπονήθηκαν για τη δημοτική καπναποθήκη δεν ήταν παρά πρόχειρα σκαριφήματα. Όσο για την καθυστέρηση στο έργο της δημοτικής καπναποθήκης, απ’ ότι γνωρίζω αυτή οφείλεται στα capital control και στο έργο της προμήθειας φωτιστικών».

Διαβάστε επίσης