• 25 Απριλίου 2024,

Εντός του μήνα 60 επιπλέον άτομα στην Καθαριότητα από την προκήρυξη 3Κ

 Εντός του μήνα 60 επιπλέον άτομα στην Καθαριότητα από την προκήρυξη 3Κ

Για το χθεσινό πρόγραμμα της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας μίλησε στην εφημερίδα μας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης. Στις δηλώσεις του ήταν ακόμη πιο σίγουρος για την ένταξη στο δυναμικό της υπηρεσίας 60 ακόμη ατόμων. Όλα προερχόμενα από την προκήρυξη 3Κ. Όπως είπε οι τελικοί πίνακες θα δημοσιευθούν εντός των ημερών στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Οι 60 νέοι υπάλληλοι θα ορκιστούν και όπως εκτιμά θα αναλάβουν καθήκοντα πριν το τέλος του μήνα. Ο κ. Σταυρίδης περιγράφει την εξέλιξη ως μία τρομερή ανάσα για την υπηρεσία και είναι πολύ αισιόδοξος ότι αυτή θα υπάρξει εντός των προσεχών ημερών αφού όπως σημειώνει δεν υπάρχει πια καθυστέρηση για την δημοσίευση υπουργικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Χθες από το πρωί η υπηρεσία καθαριότητας εργάστηκε στο κέντρο της πόλης, στις συνοικίες της Δεξαμενής και του Βύρωνα. Όπως παραδέχτηκε ο κ. Αντιδήμαρχος το προσωπικό ειδικά χθες ήταν λίγο με αποτέλεσμα να κληθούν ενισχύσεις από τις πρώην κοινότητες. Το ότι χθες το προσωπικό ήταν λίγο οφείλεται σε αναρρωτικές και άλλες άδειες μόνιμου προσωπικού. Πρόβλημα φαίνεται να ανακύπτει και στη διαδικασία της ανακύκλωσης καθώς το ΚΔΑΥ της ΔΙΑΜΑΘ στη Ξάνθη ήταν κλειστό τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα η αποκομιδή των υλικών ανακύκλωσης να σταματήσει προσωρινά. Πρόκειται όμως να ξαναρχίσει άμεσα. Στη φωτογραφία η εργασία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων που έγινε χθες και στην οδό Αρ. Στάνη.

*Μετά από συμφωνία δύο δημάρχων αποχωρεί για να εργαστεί στο Δήμο Χαλανδρίου υπάλληλος της Δ. Βιβλιοθήκης του Δήμου Καβάλας. Η υπάλληλος είχε προσληφθεί με το ΑΣΕΠ αρχές της τρέχουσας δεκαετίας. Λέγεται ότι από τις προσλήψεις εκείνης της περιόδου αποχώρησαν από τη Δ. Βιβλιοθήκη με τον ίδιο τρόπο σχεδόν όλοι όσοι είχαν προσληφθεί. Κατόπιν τούτου η Δ. Βιβλιοθήκη αντιμετωπίζει ή θα αντιμετωπίσει σύντομα πρόβλημα έλλειψης προσωπικού.

 

Διαβάστε επίσης