Εντός του μήνα η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για το έργο του Αμφιθεάτρου

 Εντός του μήνα η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για το έργο του Αμφιθεάτρου

Νωρίς χθες το πρωί ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας της αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Λυμπεράκης έκανε γνωστή νέα καθυστέρηση σχετικά με την απόφαση για τη δημοπράτηση του έργου ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου.

Με δήλωση- ανακοίνωση του υποστήριξε ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα για έγκριση της διαδικασίας από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ, αυτή δεν δόθηκε λόγω ενός ακόμη ελέγχου που πρέπει να γίνει. Ο κ. Λυμπεράκης ανησυχεί για τη νέα καθυστέρηση, για την οποία δεν γνωρίζει πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι.

Αργότερα χθες ο κ. Αλέξης Πολίτης χαρακτήρισε το θέμα που ανέκυψε τυπικό και μόνο. Η μελέτη που έγινε στην τεχνική υπηρεσία της Καβάλας θα έχει μια επιπλέον διαδικασία ελέγχου στην έδρα της Περιφέρειας κι αμέσως μετά η δημοπράτηση του έργου θα εισαχθεί για λήψη απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτό θα γίνει εντός του μήνα, είπε σχετικά ο κ. Πολίτης. Θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει αλλά αυτό το διάστημα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας δεν συνεδριάζει λόγω του ΦΕΚ που πρέπει να υπάρξει για τη νέα της σύνθεση.

Διαβάστε επίσης