Εορτασμός 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Καβάλας

 Εορτασμός 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Καβάλας

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί Διευρυμένη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, παρουσία το Γ.Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα τελεσθεί επετειακή εκδήλωση  όπου θα τιμηθούν  οι επιχειρήσεις που σύμφωνα με τα αρχεία μας ιδρύθηκαν και είναι εγγεγραμμένες ως μέλη του Επιμελητηρίου πριν το 1940 και είναι εν ενεργεία μέχρι σήμερα. Θα τιμηθούν επίσης οικογένειες επιχειματιών που πρόσφεραν κοινωνικό  έργο στην πόλη της Καβάλας καθώς και κορυφαία στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με ιστορικό και φωτογραφικό υλικό, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.


Το πρόγραμμα της συνεδρίασης

Κατόπιν προσκλήσεως του Επιμελητηρίου Καβάλας, σας γνωρίζουμε ότι η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων θα συνεδριάσει τo Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ομονοίας 50 Καβάλα), με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

10.30–11.00:  Προσέλευση.

11.00–13.00:

  • «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας – Η θέση της Καβάλας και της Περιφέρειας ΑΜΘ στη νέα Προγραμματική Περίοδο»: εισηγητής κ. Μάρκος Δέμπας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας.
  • «Ελληνικές επιχειρήσεις και τραπεζικό σύστημα – Προβλήματα και Λύσεις»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
  • Χαιρετισμοί Επισήμων.
  • Τοποθετήσεις προέδρων και εκπροσώπων Επιμελητηρίων και λοιπών φορέων.

 

  • 00–13.30: Κοινή συνέντευξη τύπου Προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, και Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκου Δέμπα.

 

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, η οποία κρίνεται απαραίτητη.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης