Pre game με τη Νεφέλη Δικαστοπούλου του ΑΟΚ

 Pre game με τη Νεφέλη Δικαστοπούλου του ΑΟΚ

Για το παιχνίδι με τον ΑΣ Γιάννενα αλλά και γι` αυτό που έρχεται με τον Φιλαθλητικό στη Λάρισα  μίλησε στο proininews  η παίκτρια του ΑΟΚ  Νεφέλη Δικαστοπούλου.

Επίσης η Ροδίτισσα Νεφέλη που πλέον φοράει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος για 3η συνεχόμενη χρονιά αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και ενώ συμπληρώσαμε 4 αγωνιστικές.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι που πέρασε με τον ΑΣ Γιάννενα;

Απάντηση: Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με μεγάλες εναλλαγές στο σκορ. Είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη που τη θέλαμε παρά το γεγονός ότι είχαμε και έναν  τραυματισμό δική μας παίκτριας. Ευτυχώς αυτό δεν μας εμπόδισε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε. Για μένα δεν έπρεπε να χαθεί το πρώτο σετ. Στην ουσία… το δώσαμε. Είχαμε περισσότερο εκνευρισμό απ` ότι θα έπρεπε. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δημιουργήθηκε και άγχος μετά από 2-3 συνεχόμενα λάθη.

Ερώτηση: Τι μπορούμε να πούμε για την πορεία της ομάδας στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια;

Απάντηση: Σίγουρα είμαστε μέσα στον στόχο μας. Είναι θετικό το ότι κερδίσαμε τα 3 από τα 4 ματς που δώσαμε. Είναι καλό αυτό αν δούμε και την πορεία μας τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω ότι υπάρχει ικανοποίηση σε μας αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας δει.

Φέτος το ρόστερ λειτουργεί καλύτερα γιατί βρισκόμαστε καλύτερα στις προπονήσεις και δουλεύουμε πολύ. Πέρσι και πρόπερσι είχαμε πολλές απουσίες από τις προπονήσεις. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας αφού και ηλικιακά είμαστε όλες πολύ κοντά.

Αυτό μετράει πολύ σ` ένα ομαδικό άθλημα.

Ερώτηση: Τώρα στη Λάρισα με τον Φιλαθλητικό. Πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση;

Απάντηση: Είναι μια καλή ομάδα απ` ότι είδαμε στο βίντεο. Δεν την αντιμετωπίσαμε πέρσι. Για μας είναι μια καινούρια ομάδα. Είμαστε πάντα θετικές. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ευατό μας. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας. Φυσικά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη.

Ερώτηση: Τρίτο χρόνο στην Καβάλα από τη Ρόδο. Πως σου φαίνεται η  ζωή στην πόλη μας;

Απάντηση: Περνάω πολύ ωραία. Είναι γεμάτο το πρόγραμμα μου. Έχει πολύ βόλεϊ, πολύ γήπεδο. Δεν προλαβαίνω πολλά πράγματα. Όλα καλά.

Ερώτηση: Θα ήθελες να δεις τον ΑΟΚ σε μεγαλύτερη κατηγορία;

Απάντηση: Εννοείται. Το αξίζει σαν ομάδα και σαν ιστορία που έχει στο Βόλεϊ. Αγωνίστηκε και στη μεγάλη κατηγορία με πολύ σπουδαία ομάδα. Φυσικά και σαν αθλήτρια θέλω το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης