Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νέα, Δήμος Καβάλας και ΕΤΑΔ επικοινωνούν πάλι για την παραλία της Καλαμίτσας και το μέλλον της.
Με έγγραφο της η εταιρία του δημοσίου φέρεται να ζήτησε από τον Δήμο συγκεκριμένη πρόταση για τα έργα που σκοπεύει να εκτελέσει στους κοινόχρηστους χώρους της παραλίας. Οι οποίοι θα του παραχωρηθούν. Η απάντηση του Δήμου Καβάλας με όλα όσα ζητά η ΕΤΑΔ, θα υπάρξει εντός των ημερών.
Η αποστολή ενός τέτοιου εγγράφου και μάλιστα από την ΕΤΑΔ σημαίνει ότι η ισχύει η βάση της Φθινοπωρινής προφορικής συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία το δημόσιο νοικιάζει τα μαγαζιά κι ο Δήμος αναλαμβάνει να κάνει καλύτερους όλους τους άλλους χώρους στην ακτή. Όσον αφορά την ΕΤΑΔ και τα δικά της έργα στην Καλαμίτσα, αυτά που θα ξεκινούσαν 1η Οκτώβρη, δυστυχώς δεν υπάρχουν εξελίξεις.

