• 23 Απριλίου 2024,

Επανήλθε στις νίκες ο Βύρωνας με 3-1 επί της Καρβάλης(φωτογραφίες)

 Επανήλθε στις νίκες ο Βύρωνας με 3-1 επί της Καρβάλης(φωτογραφίες)

Ο Βύρωνας χθες το απόγευμα στο Βερούλειο ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια επί του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης με 3-1. Επανήλθε στις νίκες μετά από τις ήττες με Βρασίδας και Κεραυνό Πέρνης. Οι γηπεδούχοι είχανε πολλές τελικές προσπάθειες ενώ οι του Ναζιανζού μείωσαν στις αρχές του β` μέρους, το πάλεψαν αλλά μετά το 3-1 μάλλον έπεσε η ψυχολογία τους.  Πάντως γενικά η Καρβάλη είχε πάθος αλλά κάτι έλειπε από τη μέση και κάτω.

Στο 10` από κόρνερ του Εμινίδη, με κεφαλιά ο Σ. Αγγελίδης το 1-0. Στο 43` με πέναλτι ο Βλάχος το 2-0(αμφισβητήθηκε η φάση του καταλογισμού από τους φιλοξενούμενους). Στο 50` με σουτ ο Γκρούνοφ αφού κοντράρισε και σε αμυντικό το 2-1. Το 3-1 με ωραία προσπάθεια και πλασέ ο Δελής στο 60`.  Ο Βύρων διαμαρτύρεται για ένα γκολ που ακυρώθηκε μετά το 3-1 με τον Τουλγαρίδη(υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ).

Γενικά ο  διαιτητής Τσιάρας έτρεξε πολύ και ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις.

Ο Βύρωνας έχασε καλές ευκαιρίες με τον Σάσσο στο 15`(έσωσε ο Κυρκαλάς το πλασέ του), με το Βλάχο στο 64`(ωραία απόκρουση του Κυρκαλά), με τον Κεσαπίδη στο 70`(ωραίο σουτ μόλις άουτ), με τον Κεσαπίδη πάλι στο 87` όταν με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και με τον Τουλγαρίδη στο 89`. Στο Α` μέρος ο Παντελίδης στο 28` δε μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Κυρκαλά. Η Καρβάλη απείλησε στο 49` με σουτ του Κόρτσα και ωραία απόκρουση του Παπάζογλου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρων: Παπάζογλου, Μαυρογιάννης, Λευτέρης, Σεφερίδης, Σ. Αγγελίδης, Φαρσάκογλου, Σάσσος 61` Κεσαπίδης, Δελής, Παντελίδης 46` Τουλγαρίδης, Βλάχος 65` Πεφάνης, Εμινίδης 77` Ποτηρένιας.

Καρβάλη: Κυρκαλάς, Κιτσώνης, Κόρτσα, Μακαρίδης, Γκορόγιας, Σιώτας Δ 85` Αμανατίδης, Αλμπάνης, Γκρούνοφ 85` Σιώτας Κ, Σάσσος Ι 77` Ανδρεαδάκης, Σάσσος Σ, Καρακεϊσογλου 67` Μπουτζούκος.

Διαβάστε επίσης