• 23 Απριλίου 2024,

Επανήλθε το κουβούκλιο στη στάση της 7ης Μεραρχίας

 Επανήλθε το κουβούκλιο στη στάση της 7ης Μεραρχίας

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας επανέφερε στη θέση του επί της οδού 7ης Μεραρχίας κουβούκλιο στάσης το οποίο προ εβδομάδων είχε καταστρέψει λεωφορείο του. Η επαναφορά του κουβουκλίου έγινε το πρωί της Τετάρτης και ήδη επωφελούνται όσοι περιμένουν όσοι αναμένουν την έλευση κάποιου αστικού ή κάποιου υπεραστικού λεωφορείου.

Προσφάτως είχε σημειωθεί ατύχημα αφού λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ πλησίασε επικίνδυνα κοντά στο κουβούκλιο, με αποτέλεσμα ο καθρέφτης να προκαλέσει ζημιά. Το Αστικό ΚΤΕΛ το απομάκρυνε, το επιδιόρθωσε και το πρωί της Τετάρτης το επανέφερε στην προηγούμενή του θέση.

Η συγκεκριμένη ορθή ενέργεια, θεωρείται και είναι μεμονωμένη, καθώς δεν έχει επιλυθεί η διαφωνία μεταξύ του Αστικού ΚΤΕΛ και του δήμου Καβάλας για την αρμοδιότητα των υπολοίπων στάσεων όπου δεν υπάρχει κουβούκλιο. Τα δεδομένα ισχύουν όπως τα είχαμε πληροφορηθεί προ διμήνου. Δύο μήνες πέρασαν από τη συνάντηση της Ευαγγελίας Δρακονάκη με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ και μάλιστα με αφορμή τη συνάντηση είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει.

Το γεγονός ότι τίποτε δε διαφοροποιήθηκε στις στάσεις το μεσοδιάστημα δείχνει τι έγινε πραγματικά. Ωστόσο υπάρχει ελπίδα ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί προκειμένου κι άλλα κουβούκλια να κατασκευαστούν και τα τοποθετηθούν όπου είναι απαραίτητα.

Διαβάστε επίσης