• 25 Απριλίου 2024,

Εκδήλωση και δηλώσεις της Μαρίας Χατζηκωνσταντίνου

 Εκδήλωση και δηλώσεις της Μαρίας Χατζηκωνσταντίνου

Η δικηγόρος – ποινικολόγος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και σύνεδρος του κόμματος από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας, αλλά και πολύ πιθανή υποψήφια βουλευτής, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Καβάλας οργανώνουν στις 6:00 αύριο το απόγευμα στο Ξενοδοχείο GALAXY, αίθουσα Φίλιππος, ημερίδα με θέμα «Η κοινωνική πολιτική ως μέσο αποκατάστασης της αγοραστικής δύναμης της μέσης ελληνικής οικογένειας».

Εκτός από την κ. Χατζηκωνσταντίνου στην ημερίδα θα μιλήσουν ο καβαλιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Βαρτζόπουλος, πρώην Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχίατρος και ο Μιχάλης Σωτηρίου, Συντονιστής Διευθυντής Ψ.Τ.Γ.Ν. Καβάλας και πρόεδρος Κοι.ΣΠΕ Καβάλας. Στον συντονισμό της εκδήλωσης θα είναι η Κορίνα Τρικκαλιώτη, Φιλόλογος.

Με αφορμή της οργάνωση της ημερίδας, η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ και αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρτζόπουλος ήθελε να επισκεφθεί την Καβάλα στο πλαίσιο μιας τέτοιας εκδηλώσεως. Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της προς την κοινωνία, σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Καβάλας, επί θεμάτων του τομέα κοινωνικής πολιτικής.

Στόχος μας, δήλωσε η κ. Χατζηκωνσταντίνου, είναι ο διάλογος με τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ώστε οι προτάσεις και οι πολιτικές να είναι πλήρως εφαρμόσιμες. Σύμφωνα με την κ. Χατζηκωνσταντίνου η μέση ελληνική οικογένεια δεν έχει διαπιστώσει βελτίωση στην καθημερινότητά της.

Με την ευκαιρία, η κ. Χατζηκωνσταντίνου ρωτήθηκε σχετικά με θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Αναφορικά με την επιλογή υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜΘ της ΝΔ τόνισε με νόημα: «Με βρίσκει σύμφωνη η διαδικασία που ακολουθήθηκε από την κεντρική διοίκηση του κόμματος». Όταν κλήθηκε να προβλέψει την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, η κ. Χατζηκωνσταντίνου παρατήρησε ότι ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει τις βουλευτικές εκλογές στην ώρα τους.

Η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου εμφανίζεται ως μία από τις γυναίκες που θα συμμετέχουν σίγουρα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την ΠΕ Καβάλας, όποτε κι αν προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές. Έχει γεννηθεί κι έχει μεγαλώσει στην Καβάλα αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε επίσης