Επικίνδυνο «σαμαράκι» στο Χαλκερό, εκκρεμότητα του ΤΑΡ

 Επικίνδυνο «σαμαράκι» στο Χαλκερό, εκκρεμότητα του ΤΑΡ

Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλκερού Σάββας Χατζηβασιλειάδης προσπαθεί να πείσει τους εκπροσώπους του αγωγού ΤΑΡ να διορθώσουν ένα πρόβλημα που ανέκυψε στο δρόμο από το Χαλκερό προς την Παλαιά Καβάλα.

Είναι σημείο από το οποίο πέρασε ο αγωγός, κόβοντας κάθετα την επαρχιακή οδό. Το χαντάκι όταν σκεπάστηκε ασφαλτοστρώθηκε αλλά η άσφαλτος που έπεσε δημιούργησε ένα μικρό «σαμαράκι».

Αυτό μάλιστα δεν είναι ενιαίο, ουσιαστικά χωρίζεται σε ένα μεγάλο και ένα πολύ μικρότερο κομμάτι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου του Χαλκερού τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από την Παλιά Καβάλα προς το Χαλκερό έχοντας μπροστά τους μία κατηφόρα όπου συνήθως η ταχύτητα είναι μεγάλη, βρίσκονται προ εκπλήξεως. Στο  συγκεκριμένο σημείο ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου αναφέρει ότι πολλές φορές αυτοκίνητα έπαθαν αρκετά σημαντικές υλικές ζημιές λόγω της ανωμαλίας της οδού.

Από τον αγωγό ζητά να ξηλώσει την άσφαλτο στη θέση της να κάνει νέα ασφαλτόστρωση, η οποία όμως θα είναι στο ίδιο ύψος με τον  υπόλοιπο δρόμο. Όπως διηγήθηκε χθες στην Πρωινή ο Σάββας Χατζηβασιλειάδης ο ΤΑΡ απέρριψε το αίτημα του. Εκπρόσωπος του επισκέφθηκε το σημείο του προβλήματος και του απάντησε ότι καλώς έχει η σημερινή κατάσταση.

Ο ίδιος διαφωνεί ριζικά και κατηγορηματικά. Θα ζητήσει τη βοήθεια και του Δημάρχου προκειμένου να μεσολαβήσει ο Δήμος Καβάλας για να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα.

 

Διαβάστε επίσης