• 26 Απριλίου 2024,

Επικό Photoshop της οικογένειας Καρντάσιαν σε φώτο για την 16η πρεμιέρα στης σειράς !

 Επικό Photoshop της οικογένειας  Καρντάσιαν σε φώτο για την 16η  πρεμιέρα στης σειράς !

16 ολόκληρα χρόνια παίζει στην τηλεόραση η σειρά της οικογένειας Καρντάσιαν που ξεκίνησε με  στιγμιότυπα απο την καθημερινή προσωπική ζωή της Κιμ και σιγά – σιγά επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας με τον πατέρα μάλιστα να βρίσκει την ευκαιρία να ζήσει το δικό του όνειρο και την δική του δεύτερη ζωή ως γυναίκα πλέον αφού όπως είπε ο ίδιος σε μία απο τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ένιωθε ως μία γυναίκα  εγκλωβισμένη μέσα σε ένα ανδρικό σώμα.

Έκανε τις απαραίτητες επεμβάσεις και έγινε και αυτός γυναίκα αλλά αποχώρησε απο την οικογένεια και το ριάλιτι.

Με αφορμή λοιπόν την 16η πρεμιέρα της σειράς όλη η φαμίλια μαζεύτηκε και βγήκε μία αναμνηστική φώτο με το Photoshop να κάνει παπάδες !

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή η μαγική εφαρμογή εξαφάνισε πόδια , σώματα ενώ στην μία αδερφή πρόσθεσε άλλο ένα δάχτυλο στο πόδι και την έκανε εξαδάχτυλη !

Να έχετε υπόψη σας μιας και το έφερε η κουβέντα οτι υπάρχουν εξαδάχτυλοι και μάλιστα είναι και πολύ τυχεροί άνθρωποι.

Δεν υπάρχει εξαδάχτυλος γκαντέμης.

Όλοι είναι για τζόκερ !

Στην περίπτωση βέβαια της Καρντάσιαν που είναι fake εξαδάχτυλη κανείς δεν γνωρίζει τι ισχύει.

Πάντως η οικογένεια εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να τιμηθεί και απο τους εμπνευστές – δημιουργούς  του προγράμματος Photoshop αφού η χρήση του από την συγκεκριμένη οικογένεια στην κυριολεξία το απογείωσε και το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό που δεν έφτανε μέχρι εκεί.

Σήμερα το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιούν οι πάντες προκειμένου να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν σε μία φώτο.

Πάντως ότι και να λέμε εμείς, ότι και να γράφουμε αυτή η οικογένεια για 16 χρόνια βγάζει τόσο χρήμα που δεν ξέρει τι να το κάνει.

Βγάζει χρήμα η οικογένεια και δίπλα στην οικογένεια τρώει και ένας ολόκληρος στρατός που ασχολείται μαζί της.

 

Είναι πολλές οι αναρτήσεις που γίνονται για τον καιρό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και δεν είναι καλές.

Ο καιρός , σύμφωνα με αυτές , θα αρχίσει να χαλάει απο το βράδυ της Παρασκευής αλλά εδώ την την δική μας περιφέρεια θα την επηρεάσει αυτό το κύμα απο το βράδυ του Σαββάτου με την Κυριακή αλλά κυρίως την Δευτέρα να έχουμε πιο έντονα φαινόμενα.

Το θέμα είναι ότι την Κυριακή ο ΑΟΚ παίζει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος στο “Ανθή Καραγιάννη” και θέλουμε τον καιρό σύμμαχο για να μπορέσει να πάει ο κόσμος και να χειροκροτήσει την πρώτη ομάδα του 1ου ομίλου.

Μετά απο 5 χρόνια παρουσία στην μίζερη Γ’ Εθνική ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κατηγορία και να πάμε στην επόμενη , όποια και αν είναι αυτή.

Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής που είναι και το τελευταίο εντός έδρας για την φετεινή σαιζόν η Διοικούσα εκτός απο την κλήρωση του αυτοκινήτου έχει ετοιμάσει και άλλα πράγματα τα οποία θα τα δούμε όλοι εμείς που θα βρεθούμε στο γήπεδο.

Μακάρι αυτή η  άσχημη πρόβλεψη να αλλάξει για να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε.

 

Στις 12 του Απρίλη ημέρα Παρασκευή θα είναι , όπως όλα δείχνουν άλλη μία ημέρα χωρίς σχολεία αφού η ΕΛΜΕ αοφάσισε 24ωρη απεργία  αντιδρώντας στο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για τις αλλαγές στο λύκειο και το νέο εξεταστικό σύστημα.

Πάρα πολύ ωραία !

Νομίζω οτι καλύτερα δεν γίνεται για τους μαθητές που φέτος είχανε πάρα πολλές ευχάριστες τέτοιες εκπλήξεις.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νου σας και τα μάτια σας 54 γιατί οι καιροί παραμένουν να είναι δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Όλα θα πάνε καλά είμαστε σίγουροι πλέον αλλά δεν χαλαρώνουμε.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης