• 20 Μαΐου 2024,

Επιλέχθηκε ο ανάδοχος του μεγάλου έργου ανακαίνισης στο Νοσοκομείο 

 Επιλέχθηκε ο ανάδοχος του μεγάλου έργου ανακαίνισης στο Νοσοκομείο 

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε προ δύο ημερών το πρακτικό της διαδικασίας δημοπράτησης του μεγάλου έργου ανακαίνισης στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Αυτό επιλέχθηκε να εκτελέσει εταιρία από την Κοζάνη. Η απόφαση αναφέρει: «Εγκρίνεται το Πρακτικό ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού της Ανοικτής Διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ», συνολικής εκτιμώμενης αξίας 2.471.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 24% (ήτοι 3.064.040,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) με Αναθέτουσα Αρχή τη Διοίκηση 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 204878), στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με δ.τ. «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», που εδρεύει στην

Κοζάνη, στο ύψος της οικονομικής του προσφοράς, ήτοι έως του ποσού 2.343.036,65 € πλέον ΦΠΑ 24% (προσφορά με ΦΠΑ 24%: 2.905.365,44 €) με ποσοστό μέσης έκπτωσης 5,18 % επί του προϋπολογισμού του Έργου».

Σύμφωνα με τη διακήρυξη οι εργασίες αφορούν τα ακόλουθα:

  • «Αντικατάσταση αγώγιμων ελαστικών δαπέδων επιφανείας 250,00 τ.μ. περίπου, σε συγκεκριμένους χώρους του Νοσοκομείου κατά υπόδειξη και έγκριση της Τεχνικής Υπηρεσίας.
  • Αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών δαπέδων επιφανείας 13.000,00 τ.μ. περίπου, σε συγκεκριμένους χώρους του Νοσοκομείου κατά υπόδειξη και έγκριση της Τεχνικής Υπηρεσίας
  • Ενεργειακή αναβάθμιση έξι (6) ανελκυστήρων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας
  • Επίσης, εργασίες θα γίνουν και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, το οποίο στεγάζεται σε χώρο συνολικής επιφάνειας 1.107,00 τ.μ.
  • Στον χώρο δεν διαπιστώνονται προβλήματα στατικής επάρκειας, ωστόσο επιβάλλεται λειτουργική αναβάθμιση του τμήματος, σύμφωνα με το πρότυπο του Υπουργείου Υγείας και τις συναφείς οδηγίες, με στόχο την ποιοτική και ασφαλή παροχή υπηρεσιών υγείας.
  • Το τμήμα χρήζει συνολικά ανακαίνισης τόσο από πλευράς οικοδομικών εργασιών όσο και από πλευράς ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, της περίθαλψης των ασθενών και ταυτόχρονα την οικονομικότερη λειτουργία του.
  • Στο αντικείμενο περιλαμβάνονται επίσης οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, προ της κύριας εισόδου του Τ.Ε.Π., προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση στο τμήμα».

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε είκοσι (20) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Διαβάστε επίσης