Επιλέξτε το σωστό επαγγελματικό γραφείο για εσάς

 Επιλέξτε το σωστό επαγγελματικό γραφείο για εσάς

Ένα επαγγελματικό γραφείο πρέπει να είναι πρακτικό, λειτουργικό και άνετο, ενώ συνάμα να εκφράζει την αισθητική και το γούστο αυτού που το χρησιμοποιεί ή της εταιρείας την οποία υποστηρίζει. Κατά την επίπλωση και τη διαμόρφωση ενός επαγγελματικού χώρου, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου που θ’ αναδείξουν τον χώρο και την δουλειά σας, ενώ θα σας δίνουν ένα κίνητρο για να είστε παραγωγικοί και λειτουργικοί σε αυτά.

 

Δεν υπάρχει μία μόνο γραμμή στο πως πρέπει να είναι ένα σωστό επαγγελματικό γραφείο, αφού αυτά ποικίλουν ανάλογα με τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο ανήκετε, την αισθητική γραμμή της εταιρείας, την θέση που κατέχετε σε αυτήν αλλά και την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτού που θα διαμορφώσει ή/και θα δουλέψει σε αυτό τον χώρο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για έπιπλα γραφείου, για να πάρετε μια κατατοπιστική γεύση για τις νέες τάσεις της αγοράς.

 

Αναλυτικότερα:

 

  • Επαγγελματικό γραφείο Θέσις. Η σειρά Θέσις αποτελεί μία κλασική επιλογή γραφείου, ιδανική και κατάλληλη για κάθε εταιρία ή ιδιώτη που θέλει να εξοπλίσει τον επαγγελματικό χώρο και να αναδείξει την λειτουργικότητα του. Κατασκευάζεται από laminate πάχους 25χιλ. και αποτελείται από την επιφάνεια εργασίας, τους ορθοστάτες και την μετώπη

 

  • Επαγγελματικό γραφείο Αίολος. Παράγεται με μεταλλικό σκελετό τετράγωνης διατομής 5Χ5cm  ηλεκτροστατικής βαφής και μπάρα ενίσχυσης κάτω από την επιφάνεια με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά. Ο συγκεκριμένος τύπου γραφείου μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιθυμίας, ενώ πέρα από άνετος, ενδείκνυται για την αποθήκευση πραγμάτων καθώς χωράει από κάτω μια σειρά από ερμάρια κι έπιπλα γραφείου που θα ολοκληρώσουν τη σύνθεσή σας.

  • Επαγγελματικό γραφείο Πήγασος: κατασκευάζεται με καπάκι από laminate πάχους 25χιλ σχεδιασμένο με καμπύλη στην εσωτερική του πλευρά, μετώπη από laminate και μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής. Ο σκελετός αποτελείται από 2 πόδια σε σχήμα ανάποδου Τ και μορφή τόξου και την μεταλλική μπάρα ενίσχυσης. Δια μέσου των ποδιών και της μπάρας υπάρχει η δυνατότητα ομαλής διέλευσης των καλωδίων. Η μετώπη, η οποία είναι προαιρετική, μπορεί να είναι είτε μεταλλική είτε από laminate όπως η επιφάνεια εργασίας. Πρόκειται για ένα μοντέλο καλαίσθητο, μοντέρνο και διαχρονικό, που δίνει μια καθαρή αισθητική και έχει πρακτικό χαρακτήρα.

  • Σύνθεση γραφείων Μαργαρίτα. Πρόκειται για μια σύνθεση γραφείων ιδανική για την ομαδική εργασία, ενώ με διαχωριστικά που μπορείτε να βάλετε ένθετα, δίνεται την ελευθερία στους υπαλλήλους να εργαστούν ιδιωτικά όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

Για περισσότερες επιλογές σέπιπλα γραφείου μπορείτε να πλοηγηθείτε στο theodoridi.com και να επιλέξετε μέσα από μια άριστη γκάμα επίπλων, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης