Επιλογές από Τούμπα, Μόναχο και Τελ Αβίβ

 Επιλογές από Τούμπα, Μόναχο και Τελ Αβίβ

Γεμάτο ενδιαφέροντα παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα (05/02) με δράση στα εγχώρια Κύπελλα της Ευρώπης και στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην sportingbet. Πάμε τώρα στους αγώνες.

 

Σφιχτό ματς στην Τούμπα

Στις 21:30, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, τρεις μέρες μετά το 2-0 στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά ατομικά λάθη του ΠΑΟΚ και επικράτησε δίκαια, συνεχίζοντας έτσι τη νικηφόρα πορεία του.

Ο ΠΑΟΚ με αυτή την ήττα έπεσε από την κορυφή του πρωταθλήματος, στο -2 από τον Ολυμπιακό και συνέχισε να προβληματίζει με την εικόνα του στο ξεκίνημα του 2020. Κακή ανάπτυξη από τα μετόπισθεν για την ομάδα του Φερέιρα, χάρισε ευκαιρίες στους αντιπάλους και φανέρωσε ξανά έλλειμμα ενέργειας. Καθοριστικό το χαμένο τετ α τετ  του Σβιντέρσκι στο πρώτο 10λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερη φάση του την τελευταία διετία καθώς μετρά 6 διαδοχικές νίκες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παρουσία του στα playoffs και γλυκοκοιτάζει την 3η θέση της ΑΕΚ από την οποία απέχει 4 πόντους. Οι παίκτες του Δώνη βγάζουν ενέργεια στο χορτάρι με την πρόκριση επί του ΠΑΣ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου να αποδεικνύεται καταλυτική για την ψυχολογία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της Κυριακής, όμως θα είναι επιφυλακτικός στην άμυνα, αφού πρόκειται για πρώτο αγώνα προημιτελικών. Αμφότερες οι ομάδες να προσέξουν τα μετόπισθέν τους ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα και γι αυτό η επιλογή μας από τον αγώνα θα είναι το No Goal, σε απόδοση 1.75.

 

 

 

 

Με γκολ ο αγώνας στο Μόναχο

Στις 21:45, στην Allianz Arena του Μονάχου, η Μπάγερν υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ιδανικά το 2020. Επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή της Bundesliga με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με 3/3 νίκες επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη Λειψία. Συγκεκριμένα, αφού διέλυσε τις Χέρτα (0-4 εκτός) και Σάλκε (5-0 εντός), το περασμένο Σάββατο πέρασε άνετα και από την έδρα της Μάιντς. Λεβαντόφσκι, Μίλερ και Τιάγκο έκαναν το 0-3 μέχρι το 26ο λεπτό και μετά η ομάδα του Φλικ… έσβησε μηχανές.

Η Χόφενχαϊμ είναι επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες και έχει ανέβει στην 7η θέση της Bundesliga με 33 βαθμούς, στο -1 από την 6αδα και στο -6 από την 4αδα. Μετά το διπλό στη Βρέμη με 0-3 επί της Βέρντερ, το Σάββατο ανέτρεψε το σκορ απέναντι στη Λεβερκούζεν (2-1).

Η Μπάγερν είναι σαφώς ανώτερη, παίζει καλά και έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη-πρόκριση, όμως και οι φιλοξενούμενοι πατούν επίσης καλά και πιστεύουμε ότι θα βρουν ένα γκολ στο Μόναχο απόψε. Επομένως, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

 

 

Επιστροφή στις νίκες για τη Μακάμπι

Στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Κίμκι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου προέρχεται από δύο σερί ήττες στο θεσμό και με ρεκόρ 14-8 βρίσκεται στην 5η θέση, δύο νίκες πίσω από την πρώτη 4αδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεάλ με 77-81, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα στο Μόναχο από την αδύναμη Μπάγερν με 80-68.

Η Κίμκι βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και μετρά 6/7 ήττες στην Ευρωλίγκα. Πιο πρόσφατα ηττήθηκε στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 83-79 και την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι της Μόσχας από την ΤΣΣΚΑ με 69-78. Έχει πέσει στην 12η θέση με ρεκόρ 9-13 και πλέον τα playoffs μοιάζουν με όνειρο, σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα της.

Η Μακάμπι έχει ποιοτικότερο ρόστερ, είναι πολύ δυνατή εντός και την περιμένουμε να επιστρέψει στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Επιλογή ο άσος με χάντικαπ -7.5 πόντων, σε απόδοση 1.93.

 

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

Διαβάστε επίσης