• 29 Μαρτίου 2024,

Επιμένει ο Γιώργος Γραμμένος στο θέμα της 14χρονης

 Επιμένει ο Γιώργος Γραμμένος στο θέμα της 14χρονης

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες αλλά και στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»,  για να πληροφορηθεί περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το διάστημα που ήταν υπό αναζήτηση 14χρονο κόριτσι. Τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου έφτασε μέχρι και στο γραφείο του εισαγγελέα για να λύσει το κατά τη γνώμη του μυστήριο. Εξηγεί ότι θέλει να διαψευστούν από τα αρμόδια χείλη πολλές φήμες που αναφέρονται στην ίδια υπόθεση.

Στην εφημερίδα μας ο Γιώργος Γραμμένος θύμισε ότι το κορίτσι ήταν εξαφανισμένο για 20 μέρες.

Του προκαλεί απορία το ότι με ένα σύντομο δελτίο τύπου ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι βρέθηκε και ότι είναι καλά στην υγεία του. Κυκλοφορούν -είπε ο κ. Γραμμένος- διάφορες φήμες. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν τις δέχεται. Συμπλήρωσε λέγοντας ότι: «Με προβληματίζει το πέπλο σιωπής για την υπόθεση. Ζητώ αναλυτικές πληροφορίες αν υπήρξε σε βάρος του παιδιού κάποιο ποινικό αδίκημα. Τα ίδια είπα και στον Εισαγγελέα που επισκέφθηκα και περιμένω. Ζητώ να αποδοθούν ευθύνες αν κάτι συνέβη στο παιδί».

Η έρευνα της Πρωινής έφτασε μέχρι το διοικητή του νοσοκομείου Τάσο Καρασάββογλου. Ερωτηθείς σχετικά με την σύντομη νοσηλεία της 14χρονης στην παιδιατρική κλινική απάντησε ότι δεν διαπιστώθηκε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η νοσηλεία του στην κλινική έγινε για προληπτικούς λόγους ή για λόγους ελέγχου της γενικότερης κατάστασης της υγείας του,

Διαβάστε επίσης