• 7 Μαΐου 2024,

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο μόνο όταν υπάρχει ανάγκη

 Επισκέψεις στο Νοσοκομείο μόνο όταν υπάρχει ανάγκη

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης επανέλαβε και χθες τις γνωστές δηλώσεις του, το μήνυμα του προς τους πολίτες της πόλης και του νόμου, με την ευκαιρία των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οδηγίες που δίνει προς πάσα κατεύθυνση συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα και με τις εντολές που υπάρχουν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από το Υπουργείο Υγείας, ο κόσμος -είπε ότι ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης- πρέπει να τηρήσει αυτές τις εντολές. Εξηγώντας ότι λιγότερες επισκέψεις από συγγενείς και φίλους ασθενών επιβάλλεται να υπάρχουν για το διάστημα που διανύουμε.

Ο κ. Κλειτσιώτης θυμίζει ότι εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί η μπάρα στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου όπου πλέον όλοι ελέγχονται.

Το νοσοκομείο έχει μόνο δύο εισόδους-εξόδους προκειμένου και σε αυτήν την φάση (στην είσοδο στα κτίρια του κόσμου) να γίνεται έλεγχος. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου οι πολίτες πρέπει να ακούσουν αυτές τις οδηγίες καθώς πολλές φορές το νοσοκομείο δια του προσωπικού του βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διώχνει τον κόσμο που χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος προσπαθεί να βρεθεί εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αυτό γίνεται επίσης σε επισκέπτες που δεν τηρούν το ωράριο του επισκεπτηρίου.

Ο κ. Κλειτσιώτης επαναλαμβάνει ότι οποιοσδήποτε πολίτης του νόμου ανησυχεί ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να απευθυνθεί στο πενταψήφιο νούμερο του Εθνικού οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Διαβάστε επίσης