• 20 Απριλίου 2024,

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝ.ΕΛΛ. ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝ.ΕΛΛ. ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Επίσκεψη ενημέρωσης στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας πραγματοποίησαν στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό τον Αντιπρόεδρο του κινήματος κ. Π. Σγουρίδη.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων που αφορούν την ε

ύρυθμη λειτουργία της,  κατέλαβε το ζήτημα με την μη ολοκλήρωση του έργου  ανακαίνισης και ριζικής αποκατάστασης της Ιχθυόσκαλας.

Ένα έργο που ενώ ξεκίνησε το 2011 και θα έπρεπε ήδη να έχει περατωθεί, εν τούτοις, και παρά τις επαναλαμβανόμενες παρατάσεις αλλά και τις διαβεβαιώσεις για την ολοκλήρωσή του από πλευράς του συνόλου των αρμόδιων για το ζήτημα φορέων, παρουσιάζει αδικαιολόγητες ακόμη καθυστερήσεις.

Ο κ. Σγουρίδης, και με την ιδιότητα του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, εμφανίσθηκε γνώστης των ζητημάτων, δήλωσε δε με το πέρας της συνάντησης ότι θα καταβάλει άμεσα κάθε προσπάθεια και προς κάθε εμπλεκόμενη πλευρά, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.

Με την ευκαιρία δε της επίσκεψής του στην πόλη, τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΠΕ Καβάλας, γιορτάζοντας παράλληλα και τα έξι χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του κινήματος, έκοψαν την πρωτοχρωνιάτικη πίτα τους στα γραφεία του κινήματος, αντάλλαξαν ευχές και επαναβεβαίωσαν την πίστη τους ότι η Ελλάδα, με την παρούσα κυβέρνηση, οδηγείται σταθερά, με μία άριστα σχεδιασμένη Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στην έξοδο από τη μνημονιακή μέγγενη της αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής.

Οι δε Ανεξάρτητοι Έλληνες, ως η μόνη πολιτική δύναμη του Πατριωτικού Κοινωνικού Κέντρου, αποτελούν την δικλείδα ασφαλείας, η οποία εγγυάται ότι θα συνεχίσει να αποτελεί το Αναγαίο Καλό για τη χώρα, για πολλά χρόνια ακόμη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε επίσης