Επιστολή για τις παιδικές χαρές

 Επιστολή για τις παιδικές  χαρές

Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος της ΠΡΩΙΝΗΣ για περιστατικό που συνέβη σε παιδική χαρά κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή από συμπολίτισσα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου:

Σήμερα διάβασα στην εφημερίδα σας το άρθρο «Οι παιδικές χαρές υπάρχουν για τα μικρά παιδιά» και την κοινοποίησα στο προφίλ μου στο facebook με το παρακάτω σχόλιο:

Μπράβο σας που θίγετε αυτό το θέμα γιατί απ’ ότι φαίνεται κανείς άλλος δεν νοιάζεται. Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαμε το ίδιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη παιδική χαρά και παραλίγο να χτυπήσει η μπάλα το κεφαλάκι της κορούλας μας, 2,5 ετών που εκείνη τη στιγμή έκανε τσουλήθρα. Δίπλα στην παιδική χαρά διατηρεί κατάστημα ο πατέρας ενός από τα συγκεκριμένα παιδιά ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα, ούτε η αστυνομία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας καθώς υπήρχαν σοβαρότερα περιστατικά όπως μας είπαν. Έτσι κι εμείς σταματήσαμε να πηγαίνουμε εκεί με τα παιδιά μας. Είναι κρίμα γιατί τα συγκεκριμένα παιδιά δεν σέβονται όχι μόνο τα μικρά παιδάκια που παίζουν εκεί αλλά και τη δημόσια περιουσία!

Με εκτίμηση

Διαβάστε επίσης