• 29 Μαρτίου 2024,

Επιστροφή στην καθημερινότητα !

 Επιστροφή στην καθημερινότητα !

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Είμαστε στην αυγή του 2020 και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπροστά μας θα έχουμε άλλη μία καλή χρονιά μακριά από την εφιαλτική μνημονιακή δεκαετία που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Υπάρχουν οι προοπτικές και οι συνθήκες να ζήσουμε άλλη μία καλή χρονιά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κάθε χρόνο μετά την πρωτοχρονιά ξεκινάει η διαδικασία της επιστροφής στην καθημερινότητα αν και υπάρχει μία μικρή περίοδος προσαρμογής με την τελευταία αργία  της εορταστικής περιόδου που είναι η ημέρα των Φώτων.

Δευτέρα έχουμε τον αγιασμό των υδάτων με τους τολμηρούς να καλούνται να βουτήξουν για τον σταυρό υπό συνθήκες πολύ δύσκολες.

Θα πρέπει οι υποψήφιοι βουτηχτές να αλείψουν στο κορμί τους αρκετή κεραλοιφή προκειμένου να διατηρήσουν σε καλή επίπεδα την θερμοκρασία του κορμιού τους.

 

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνει ο Αντύπας στο μαλί του ;

Τον έβλεπα πάλι προχθές στο εορταστικό πρόγραμμα του ALPHA ως καλεσμένος της εκπομπής “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει κάνει.

Βαμμένο είναι σίγουρα αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι έχει προσθέσει και τρίχες όχι με την επιστημονική μέθοδο της εμφύτευσης που είναι και η πιο σοβαρή αλλά είναι λες και τις έχει κολλήσει με παστελόκολλα.

Είναι αυτή η κόλλα που όταν στεγνώσει μεταμορφώνεται σε ένα πολύ συμπαγές μίγμα.

Καλή σας ημέρα καλή συνέχεια και χρόνια πολλά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης